GÜVENLİK ÖNLEMİ NEREDE?

GAZİPAŞA’DA güvenlik önlemi alınmayan ve yarı kapalı vaziyette duran logar kapakları özellikle çocuklar için tehlike oluşturuyor.

GÜNDEM 2.07.2024 10:53:00 0
GÜVENLİK ÖNLEMİ NEREDE?

İlçede çözülmesi gereken sorunlardan birisi de tehlikeli alanlarda alınmayan güvenlik önlemleri...  Üstü açık veya yarı kapalı şekilde bulunan logar kapakları ve çukurlar, vatandaşlar ve özellikle çocuklar için tehlike oluşturuyor. Logar kapakları ve çukurların oluşturduğu tehlikelerden yakınan vatandaşlar ise gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istiyor. 
 

“GEREKLİ ÖNLEMLERİN ALINMASINI İSTİYORUZ”
Söz konusu yerlerde gerekli güvenlik önlemlerinin alınması gerektiğini savunan vatandaşlar; “İlçemizde güvenlik önlemleri açısından yeterli önlemlerin alınmadığını görüyoruz ve bizlerden ziyade çocuklarımız için bu durum tehlike oluşturuyor. Jandarma kavşağında bulunan çukurun üstü yarı açık yarı kapalı vaziyette ve geçtiğimiz günlerde bir çocuk dengesini kaybetti, ayağı da orada bulunan üstü yarı açık çukura giriyordu. Bizler ne kadar dikkatli olsak da çocukların her an her zaman yanlarında ebeveynleri bulunmuyor. Güvenlik önlemleri açısından yetkililerimizin yeterli ve gerekli önlemleri almalarını istiyoruz” şeklinde konuştular. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: GÜVENLİK ÖNLEMİ NEREDE?