GÜVEN, ZİYARETLERİ KABUL EDİYOR

CHP Gazipaşa İlçe Kolları Başkanı Saniye Güven, ilçeye gelen Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Alime Tıraş ile meclis üyesi Aslı Deniz Ülker’i Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve İlçe Başkanı Fahri Oğuz ile birlikte ağırladı.

GÜNDEM 29.08.2024 09:48:00 0
GÜVEN, ZİYARETLERİ KABUL EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı Saniye Güven, çalışmalarını sürdürürken bir yandan da ziyaretleri kabul ediyor. Güven, dün CHP Korkuteli İlçe Kadın Kolları Başkanı Alime Tıraş ile ona eşlik eden meclis üyesi Aslı Deniz Ülker’i Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve İlçe Başkanı Fahri Oğuz ile birlikte ağırladı. Güven, Korkuteli Belediyesi tarafından bu yıl 33.’sü düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri’nin davetiyesi için ilçeye gelen CHP Korkuteli İlçe Kadın Kolları Başkanı Alime Tıraş ile meclis üyesi Aslı Deniz Ülker’e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 


GÜVEN VE YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
CHP Gazipaşa İlçe Kolları Başkanı Saniye Güven ardından, CHP İlçe Yönetiminden Avukat Gülhan Gündoğdu, Umut Veli Çelik ile meclis üyesi Avukat Serap Sarıyıldırımı da parti binasında ağırladı. Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: GÜVEN ZİYARETLERİ KABUL EDİYOR