GÜVEN, ZİYARET TURUNDA

GEÇTİĞİMİZ haftalarda yapılan CHP 15. Kadın Kolları Olağan Gazipaşa İlçe Kongresi’nde Kadın Kolları Başkanı seçilen Saniye Güven, ilçede ziyaret turlarını sürdürüyor.

GÜNDEM 15.06.2024 12:28:00 0
GÜVEN, ZİYARET TURUNDA

31 Mayıs’ta Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan 15. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Olağan Kadın Kolları Kongresi’nde Kadın Kolları Başkanı seçilen Saniye Güven, çalışmalarına hız verdi. Bir taraftan “Hayırlı olsun” ziyaretleri kabul eden Güven, diğer taraftan da tanışma ve nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. 
 

BAŞKAN MEHMET ALİ YILMAZ ZİYARET EDİLDİ
Önceki gün Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret eden CHP Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Güven ve yönetimi, Başkan Yılmaz ile makamında bir araya geldi. Güven, ziyarette Başkan Yılmaz’a yönetim kurulu üyelerini tanıttı ve kadın kolları olarak ilçede yapmak istedikleri çalışmalardan bahsetti. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, makamında kabul ettiği CHP Gazipaşa İlçe Kadın Kolları heyetine başarı dileklerini iletip, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
 

BAŞSAVCI VE EMNİYET MÜDÜRÜ İLE BİR ARAYA GELDİLER
Güven ve beraberindekiler dün de Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Korkmaz’a ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’ı da makamında ziyaret eden ekip, ardından Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel ile bir araya geldi. Ziyaretlerin ardından CHP Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Güven kabulü ve nezaketi için Başsavcı Korkmaz’a, Emniyet Müdürü Kayhan’a, oda başkanları Sönmez, Mülazımağaoğlu ve Tuncel’e teşekkürlerini iletti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: GÜVEN ZİYARET TURUNDA