GÜVEN: YARIŞTA BEN DE VARIM!

.

SİYASET 6.03.2024 09:46:00 0
GÜVEN: YARIŞTA BEN DE VARIM!

DP İlçe Başkanı Hasan Güven; “Belediye Başkanlığı yarışında ben de varım” dedi. Yıllardır yürüttüğü DP İlçe Başkanlığı’ndan istifa edip DP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı olan Güven, hedeflerini gazetemiz aracılığı ile Gazipaşa kamuoyuna duyurdu. 


Gazipaşa’da yıllardır yürüttüğü Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Hasan Güven, DP Gazipaşa Belediye Başkanı Adaylığını açıklamıştı. “Belediye Başkanlığı yarışında ben de varım” diyen deneyimli siyasetçi Güven, belediye başkanı olması durumunda hayata geçireceği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gazipaşa halkını Demokrat Parti bayrağı altında birleşmeye davet eden Güven, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde destek istedi. 


“HALKLA BERABER GÜZEL BİR GAZİPAŞA YARATACAĞIZ”
İlçe halkıyla birlikte daha güzel bir Gazipaşa yaratacaklarına inandığını dile getiren DP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Hasan Güven, “Partimiz, 76 yıllık bir siyasi parti… Ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen, kucaklayıcı, siyasi görüşü ne olursa olsun, halkımızı Demokrat Parti bayrağı altında birleşmeye davet ediyorum. Halktan aldığımız gücü halka vereceğiz. Halkla beraber güzel bir Gazipaşa yaratacağız. İlk işimiz otopark sorununu çözmek. Gazipaşa’nın imar sorununu çözeceğiz. Çiftçilerimizin problemlerini çözeceğiz. Mahalle muhtarları ile istişare içinde olup sorunları çözeceğiz. Gazipaşa’nın turizme açılması için elimizden geleni yapacağız. Gazipaşa’ya yürüyüş alanları, yeşil alanları kazandıracağız. Gazipaşa’ya halk ekmeği getireceğiz. Gazipaşaspor’a gereken desteği vereceğiz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: GÜVEN: YARIŞTA VARIM!