GÜVEN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

4 Ağustos Pazar günü Gazipaşa’da yapılacak olan CHP 17. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde, başkanlık için yarışan Selahattin Güven, kongre öncesi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

SİYASET 31.07.2024 09:24:00 0
GÜVEN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

ANTALYA’DA Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe örgütlerinde seçim heyecanı yaşanıyor. CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı da Gençlik Kolları Başkanlığı için 4 Ağustos Pazar günü seçime gidecek. CHP 17. Olağan Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Kongresi saat 11.00’de Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak.
 

“BİR ÇİFT MAVİ GÖZÜN IŞIĞINDA İLELEBET”
Kongre öncesi CHP Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını duyuran Selahattin Güven, “Bir çift mavi gözün ışığında ilelebet” sloganıyla çıktığı bu yolda seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde “Gençler olarak, geleceğimizin sorumluluğunu üstlenmeli ve değişimin öncüsü olmalıyız” diyen Güven, göreve talip olmasının en büyük sebebinin ise gençlerin enerjisi ile birlikte CHP’yi daha ileriye taşıyarak ve ülkenin geleceğine katkıda bulunmak olduğunu ifade etti.
 

“GENÇLERİN SESİ DAHA GÜÇLÜ ÇIKSIN İSTİYORUZ! ”
CHP Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı adayı Selahattin Güven konuşmasının devamında ise “Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, partimizi daha güçlü kılmak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak en büyük hedefimizdir. Beni bu göreve layık görürseniz, gençlerin sesini daha güçlü duyuracak, çözüm odaklı projeler geliştireceğiz. Adalet, eşitlik, özgürlük ve demokrasi gibi temel ilkeleri savunarak, partimizin vizyonunu gençlerimize en iyi şekilde anlatacağız. Sizlerin desteğiyle bu göreve gelirsem, ortak akılla hareket ederek, gençler ile hep birlikte çalışacağımıza yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE