GÜNEYKÖY'DE ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

GÜNEYKÖY Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, mahallesinde ulaşım konforunu artırmak amacıyla başlattığı sathi asfalt çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.

GÜNDEM 5.06.2024 10:17:00 0
GÜNEYKÖY

Gazipaşa’nın Güneyköy Mahallesinde yaşanan mahalle içi yol sorunları çözüldü. Kışın bozulan yolların yapımına başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, 7 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlayarak, sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. 
 

“7 KİLOMETRE SATHİ ASFALT DÖKÜLDÜ”
Mahallesinin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yatırımların aralıksız sürdüğünü ifade eden Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, yol-yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Muhtar Küçükballı, belirlenen lokasyonlarda sathi asfalt çalışmalarında sona gelindiğini ifade ederek şöyle devam etti: 


“Büyükşehir ekiplerinin yoğun çalışması sonucu Güneyköy Mahallesi hem kaliteli hem de konforlu bir yapıya kavuşturuldu. Bozuk ve yıpranmış zemini iyileştiren ekipler, yolun kullanım ve dayanıklılık ömrünü artırdı. Yolların tehlikeli ve keskin virajlarına ise bariyer uygulaması yapıldı. 7 kilometrelik yol genişletme ve zemin iyileştirme faaliyetlerini tamamlanarak, sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirildi. Çözüm odaklı hizmet anlayışı ile çalışma programlarımızı sürdürüyoruz. Mahallemizin artık yol sorunu kalmadı. 1 haftadır devam eden asfalt çalışmaları ise bugün itibariyle bitti. Yollarımız mahalle halkımızın kullanımına hazır. Çalışmalardan dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerine ve emeği geçenlere mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.” >Vildan RENDE