GÜNDES GÖNÜL SOFRASI’NI İYİLİKSEVERLERE AÇTI

KISA adı GÜNDES olan Gazipaşalı Üniversitelileri Destekleme Derneği Başkanı Yusuf Kileci ve dernek yöneticileri, derneğe destek olan hayırseverlerle kahvaltıda bir araya geldi.

10.01.2023 10:24:00 0
GÜNDES GÖNÜL SOFRASI’NI İYİLİKSEVERLERE AÇTI

Gazipaşa’nın çocuklarına sahip çıkan ve başarılı üniversite öğrencilerine ödüllendiren Gazipaşalı Üniversitelileri Destekleme Derneği (GÜNDES) tarafından organize edilen kahvaltıda, dernek yöneticileri ve hayırseverler bir araya geldi. Pazar günü sabah Selinus Sahili’nde bulunan Tyana Beach’te düzenlenen kahvaltıya GÜNDES Başkanı Kileci, Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, dernek yöneticileri ve üyeleriyle birlikte hayırseverler katıldı. 

Düzenlenen kahvaltı organizasyonu hakkında bilgi veren GÜNDES Başkanı Kileci, “Kısa adı GÜNDES olan Gazipaşalı üniversitelileri destekleme derneğinin çağrısıyla, Gazipaşa'mızın çocuklarını sahiplenmek, onların eğitimlerini destekleyerek kurda, kuşa yem olmalarını önlemek ve hayata daha güçlü başladıklarını görmek isteyen iyilikseverlerimiz, GÜNDES Gönül Sofrası Pazar kahvaltısında buluştuk. Tyana işletmesinde gerçekleştirilen yılın bu ilk Gönül Sofrasına Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top da  onur konuğu olarak katıldı. 'Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar!'  diyerek düzenli aralıklarla bir araya gelen  iyiliksever GÜNDES Ailesi, Gazipaşa'mızın zeki ve çalışkan çocuklarının üniversite eğitimlerini burs  vererek desteklemekte, gelirlerinin tamamını sadece burs olarak ve sadece  bankacılık sistemiyle harcamakta; Gazipaşa’nın çocuklarını ayrıcalıklı kılmaktadır.  Dilerseniz, siz de çocuklarımıza her ay  'bir tas çorba'   ikram ederek sahiplenebilir,  ya da GÜNDES'in  yardımıyla kimsesiz ve çaresiz kalmalarını önleyebilirsiniz. Lütfen unutmayın; Gazipaşa çocuklarının aileleri kimler olurlarsa olsun, onlar bizim geleceğimiz, hepsi de 'bizim çocuklarımızdır. Bizimle iletişime geçmek isteyenler 0554 562 57 47 numaralı telefonumuzu arayabilirler” dedi. 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    38,02% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2828,65% 0,93
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27