GÜNDES GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

GAZİPAŞALI Üniversitelileri Destekleme Derneği Başkanı Yusuf Kileci ve dernek yöneticileri, derneğe destek olan hayırseverlerle kahvaltıda bir araya geldi.

GÜNDEM 7.03.2023 13:36:00 0
GÜNDES GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU

Gazipaşa’nın çocuklarına sahip çıkan ve başarılı üniversite öğrencilerine ödüllendiren Gazipaşalı Üniversitelileri Destekleme Derneği (GÜNDES) tarafından organize edilen kahvaltıda, dernek yöneticileri ve hayırseverler bir araya geldi. Selinus Sahili’nde bulunan KızılinBeach’te düzenlenen kahvaltıya GÜNDES Başkanı Kileci, dernek yöneticileri, hayırseverler ve aileleri katıldı. 

Düzenlenen organizasyon hakkında bilgi veren GÜNDES Başkanı Kileci, “GÜNDES gönül sofrası Pazar kahvaltımız Gazipaşa’nın sembol ismi Ünal Keskin ve değerli eşlerinin onur konuğumuz olduğu, 3’ü çocuk, 35 kişinin katılımıyla gerçekleşmiştir. GÜNDES ailesinin katılımından oluşan 2400 TL tutarındaki kaynak işletme tarafından GÜNDES banka hesabına yatırılmıştır. GÜNDES gönül sofrasına katılma şansı bulamayan bir iyilikseverimiz de, “Ben de varım!” diyerek GÜNDES hesabına 200 TL bağışta bulunmuştur. Böylece, mart ayı gönül sofrası ile 2600 TL bir kaynak çocuklarımızın kullanımına hazır edilmiştir. Çocuklarımızı sahiplenmek ve onların kurda kuşa yem olmalarını önlemek için gösterdiğiniz muhteşem dayanışmanın bir parçası olmaktan mutluyuz. Varlığınızdan her zaman bahtiyarlık duyuyor ve sizlere gönülden teşekkürler ediyoruz. GÜNDES ailesini ağırlayan Kızılin Kafesi işletmesi ve çalışanlarına da teşekkür eder, bir başka Gönül Soframızda, mayıs ayında tekrar buluşmak üzere; selamlar, saygılar, sağlıklı, aydınlık ve güzel günler dileriz” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: GÜNDES GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTU