GÜNDES, ALTIN ÇOCUKLARINI SEÇTİ

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı burs başvurularının sonuçlandığını dile getiren GÜNDES Derneği Başkanı Yusuf Kileci, “Bu yıl 28 başvuru içinden 2 öğrencimiz GÜNDES Emre Aksoy bursu kazandı” dedi.

GÜNDEM 16.09.2024 00:32:00 0
GÜNDES, ALTIN ÇOCUKLARINI SEÇTİ

GÜNDES Derneği Gazipaşalı üniversite öğrencilerine destek vermeye devam ediyor. 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan burs başvurularının sonuçları belli oldu. GÜNDES Derneği’ne yapılan 28 burs başvurusunun içinden GÜNDES Emre Aksoy bursunu 2 öğrenci almaya hak kazandı.  

GÜNDEŞ 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı burslarının seçilen öğrencilerin üniversite eğitimleri tamamlanıncaya kadar ödeneceğini ancak öğrencinin başarısızlığı ya da eğitimin kesintiye uğraması halinde kesileceğini belirten GÜNDES Derneği Başkanı Yusuf Kileci, “Her yıl olduğu gibi bütün başvurular ciddiyetle değerlendirilmiş ve içlerinden sadece iki öğrencimiz burs vermeye değer bulunmuştur. GÜNDES Emre Aksoy bursunu Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği 2. sınıf öğrencisi ve Dicle Üniversitesi Almanca Öğretmenliği öğrencisine vermeyi kararlaştırdı. GÜNDES, kendini yetiştirerek ailesine, ülkesine ve insanlığa katkı yapmak isteyen öğrencileri seçmektedir.28 burs isteğine, 5’i hariç hepsi de zeki çocuklar ve iyi okulları kazanmalarına karşın sadece 2 öğrencimizin burs vermeye değer bulunması üstünde hepimiz düşünmeliyiz. Öğrencilerimiz neredeyse hiç sorumluluk taşımak istemiyor. Öğrencilerimiz ailelerine ve ülkemize karşı hiç sorumluluk taşımak istemiyorlarsa bu nasıl bir eğitimdir, bu nasıl öğrenci yetiştirmektir ve bunun sonu nereye varacaktır?” ifadelerini kullandı. 

 

“AYLIK 3 BİN 200 TL VERİLECEK” 

Kileci, GÜNDES olarak aylık burs miktarında yüzde yüz artış yapıldığına dikkat çekerek,  aylık burs miktarının 3 bin 200 TL olarak güncellendiğini dile getirdi. Kileci açıklamasının devamında “Her eğitim yılında öğrencilerimize 8 ay burs verilecek. GÜNDES, bu eğitim yılında toplam 7 altın çocuğumuzu 179 bin 200 TL bütçe ile destekleyecek. Bilindiği gibi, GÜNDES,  bütün Gazipaşa’yı kucaklamakta, herkese eşit mesafede durmakta ve Gazipaşa çocuklarını ayrıcalıklı kılarken daima ölçülebilir ölçütler kullanmaktadır. Altın çocuklarımızı ve ailelerini kutlar, onlara başarılı bir eğitim hayatı; aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz.” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE 


Anahtar Kelimeler: GÜNDES ALTIN ÇOCUKLARINI SEÇTİ