GÜNDEM SEÇİM DEĞİL HİZMET

.

GÜNDEM 20.09.2024 03:54:00 0
GÜNDEM SEÇİM DEĞİL HİZMET

Gazipaşa esnafının sorunlarını öncelikli mesele olarak gören Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu, 2027 yılında yapılacak seçimler için hesapların yapılmaya başlandığını dile getirerek, “Kooperatif yönetimi olarak bu spekülasyonlara kulak asmıyoruz. Biz, seçim gündemine değil, hizmet gündemine odaklanıyoruz” dedi. 

GAZİPAŞA’DA, esnafın Efsane Başkanı Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yörük Mustafa Şahin’in vefatının ardından başkanlık koltuğunu devralan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu, kooperatifi başarılı şekilde yönetmeyi sürdürüyor. Şahin döneminde başkanvekilliği görevini üstlenen ve Gazipaşa esnafının sorunlarını öncelikli mesele olarak gören tecrübeli yönetici, 2027’deki seçimlere kadar kooperatif başkanlığını sürdürecek. 

 

8 AYDA 149 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ 

Mülazımağaoğlu, görevi devraldığı günden bu yana kooperatifin esnafa verdiği hizmetleri aralıksız sürdürüyor. Başkan Mülazımağaoğlu, 2024 yılında 1 Ocak’tan 15 Ağustos’a kadar geçen sürede 282 esnafa toplamda 149 milyon 315 bin TL kredi sağlandığını belirtti. Ekonomik krizin derinleştiği bu dönemde esnafın ayakta kalması için her türlü desteği vermeye devam ettiklerini ifade eden Mülazımağaoğlu, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin, esnafa her koşulda yardımcı olmayı sürdürdüğünü vurguladı. 

 

“SEÇİM HESAPLARI DEĞİL, ESNAFIN GEÇİM SORUNLARI ÖNCELİĞİMİZ” 

Kamuoyunda, 2027 yılında yapılacak seçimler için hesapların yapılmaya başlandığını dile getiren Mülazımağaoğlu, kooperatif yönetimi olarak bu spekülasyonlara kulak asmadıklarını söyledi. “Bizim gündemimizde seçim değil, geçim var” diyen Mülazımağaoğlu, seçimlerden çok esnafın sorunlarına odaklandıklarını belirtti. Ekonomik krizle boğuşan esnafın yanında olmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden kooperatif başkanı, “Esnafımızın yaşadığı zorlukları biliyoruz. Onların çıkarlarını korumak, sorunlarını çözmek için buradayız. Bu süreçte asıl önceliğimiz, esnafımızın ayakta kalmasını sağlamak” dedi. 

 

“HEDEFİMİZ ESNAFIN GÜÇLENMESİ” 

Mülazımağaoğlu, kooperatif yönetimi olarak esnafa daha fazla destek verebilmek için projeler geliştirdiklerini ve ekonomik krizle baş edebilmek adına çeşitli stratejiler üzerinde çalıştıklarını belirtti. Esnafın kazancını artırmak, borç yüklerini hafifletmek ve sürdürülebilir bir iş ortamı sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Mülazımağaoğlu, “Esnafımızın menfaatleri, bizim için her şeyden önce gelir. Kooperatif olarak, seçim gündemine değil, hizmet gündemine odaklanıyoruz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.  

 

EFSANE BAŞKAN MUSTAFA ŞAHİN’İ ANDI 

Öte yandan Başkan Mülazımağaoğlu, Gazipaşa esnafının efsane başkanı merhum Mustafa Şahin’in ölüm yıldönümü vesilesiyle de bir anma mesajı yayımladı. “Mustafa Şahin, Gazipaşa esnafı için her zaman bir efsane olmuştur. Kendisi yalnızca bir başkan değil, esnafın dostu ve yol göstericisi olarak her zaman yanımızda olmuştur. Onun yönetim anlayışı, özverisi ve esnafımıza sunduğu katkılar unutulmayacak. Emanetini devraldığım bu süreçte, onun izinden gitmeye devam edeceğiz. Esnafımıza hizmet etme azmiyle çalışacak, onun hatırasını her zaman yaşatacağız. Ruhun şad olsun, aziz dostum Mustafa Başkan” şeklinde konuştu.  

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Yörük Mustafa lakaplı Mustafa Şahin, 20 Eylül 2023’te hayatını kaybetmişti. >Selçuk ÖZTÜRK 


Anahtar Kelimeler: GÜNDEM SEÇİM DEĞİL HİZMET