GÜL’DEN ÖĞRENCİLERE YKS ÖNERİLERİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, 17-18 Haziran’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili bilgiler vererek adaylara başarılar diledi.

EĞİTİM 16.06.2023 17:18:00 0
GÜL’DEN ÖĞRENCİLERE YKS ÖNERİLERİ

TEMEL Yeterlilik Testi, Alan Yeterlilik Testi ve 5 dilde uygulanacak Yabancı Dil Testi şeklinde 3 oturumda gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile ilgili adayların sınav gününden önce sınav merkezlerini görmelerinde fayda olacağını belirten Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, adaylara yanlarında bulundurmaları gerekli belgelerle ilgili hazırlıklarını önceden yapmalarını tavsiye etti.

GAZİPAŞA’DAN 642 ÖĞRENCİ YKS’YE GİRECEK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül, gecikmelerin mağduriyetlere yol açmaması için sınavların başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarında bulunma zorunluluğu bulunduğunu vurgulayarak gerekli kimlik ve güvenlik işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için sınav başlangıç saatinden en az 1 saat önce adayların sınav merkezlerinde hazır bulunmasının fayda sağlayacağını belirtti. Gazipaşa’dan 642 öğrencinin YKS’ye gireceğini dile getiren Gül, sınava girecek tüm öğrencilere de başarılar diledi.>Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ÖĞRENCİLERE ÖNERİLERİ