GÖRÜCÜ'DEN KAYMAKAM ALTUN'A ZİYARET

MAL Müdür Vekili Ayşe Görücü, “Vergi Haftası” dolayısıyla Gazipaşa İlçe Kaymakamı Orhan Altun’u makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 28.02.2024 10:42:00 0
GÖRÜCÜ

Her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan ‘Vergi Haftası’ nedeniyle Mal Müdürü Vekili Ayşe Görücü, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’u makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet ve istişare şeklinde geçen ziyarette; Mal Müdür Vekili Ayşe Görücü ve Vergi Dairesi çalışanları, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında Kaymakam Orhan Altun’a bilgi verdi. Kaymakam Altun, vergi vermenin ülke açısından önemine değinerek, vatandaşların vergilerini zamanında ödemeleri konusunda uyarıda bulundu.


KAYMAKAM ALTUN’DAN VERGİ VURGUSU
Gazipaşa İlçe Kaymakamı Orhan Altun, “Devletimizin ilelebet ayakta kalabilmesi için gerekli olan gelir kaynaklarının başında vergi gelmektedir. Bu vesile ile Vergi Haftanızı kutluyor ve vergilerini aksatmadan, zamanında ödeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Ziyaretin sonunda Mal Müdür Vekili Ayşe Görücü, Gazipaşa İlçe Kaymakamı Orhan Altun’a ve personellere ilçede yürüttükleri çalışmalarda başarılar diledi. Kaymakam Altun ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Vergi Haftasını kutlayarak Mal Müdür Vekili Ayşe Görücü ve Vergi Dairesi çalışanlarına kolaylıklar diledi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27