GÖRGÜLÜ'DEN TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJI

GÖRGÜLÜ

.

ÜLKÜ Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Görgülü; Türkçülük Günü’nü “Asil Türk kanını taşımaktan gurur duyan tüm soydaşlarımızın 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyorum” diyerek kutladı.


3 Mayıs 1944 tarihinde kutlanmaya başlayan Türkçülük Günü’nün 80. yıldönümünde kutlama mesajı yayınlayan Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, “3 Mayıs; Türk Milliyetçilerinin bayramı olarak kutlanmaktadır. Asil Türk kanını taşımaktan gurur duyan tüm soydaşlarımızın 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyorum” dedi. 
 

“ÖZÜMÜZÜN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ”
Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, sözlerine şöyle devam etti; “3 Mayıs tarihi biz Türkler için çok önemli bir gündür. Bugün Türk Milliyetçilerinin bayramı olan gündür. 3 Mayıs 1944’te kutlanmaya başlayan bu özel günümüzün bu yıl 80. Yıldönümünü kutluyoruz ve bundan büyük bir şeref duyuyoruz. 3 Mayıs, yabancı kültürlere ve yabancı ideolojilere karşı durmanın bir zaferidir. Bizler yabancı değerlerin değil kendi özümüzün değerlerine sahip çıkıyoruz. 
 

“3 MAYIS, TÜRK MİLLETİNİN MÜCADELESİNİN BİR SEMBOLÜDÜR”
3 Mayıs, Türk milletinin sahip olduğu değerlere sahip çıkarak Türk milletinin varlık davası adına verdikleri mücadelenin ve çilenin bir sembolüdür. Milletimizin değerlerine sahip çıkmak için çok büyük bir mücadele gösteren Türk milliyetçileri, önceden olduğu gibi günümüzde de milletinin geleceğine ve demokrasiye karşı olan direnişlerin her zaman karşısındadır. 


BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Türk Milliyetçileri, her zaman Türk birliğini ve bu birlik beraberliğin parçalanamaz olduğunu savunarak bugünlere gelmiş, bugün de bu davanın savunucusu olmaya devam etmektedir. Şartlar ne olursa olsun Türk, ülke bütünlüğümüzü, birlik beraberliğimizi savunmaya devam edeceğiz. 


“3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ KUTLU OLSUN”
Bütün bu duygu ve düşüncelerimizle Türk milliyetçilerinin baş koyduğu davalarda kendilerinin daha iyi anlaşılarak özümüzü savunmaya devam etmelerini diliyorum. 3 Mayıs 1944 yılından bu yana davasından şaşmayan ve özümüzü savunan bütün soydaşlarımızın Türkçülük Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun diyerek günümüzü tekrardan kutlamaktan büyük bir şeref duyuyorum .” >Aysel YILDIZ



Anahtar Kelimeler: GÖRGÜLÜ' TÜRKÇÜLÜK MESAJI