GÖRGÜLÜ'DEN "RAMAZAN BAĞIŞI" ÇAĞRISI

.

GÜNDEM 6.03.2024 10:24:00 0
GÖRGÜLÜ

ÜLKÜ Ocakları Antalya İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Ramazan Kolisi Bağış Kampanyası’nın Gazipaşa’da da faaliyet göstereceğini belirten Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, ilçe halkını kampanyaya destek vermeye davet etti.


11 Mart’ta başlayacak olan Ramazan ayı için ihtiyaç sahiplerine yönelik destek kampanyaları da devam ediyor. Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığı, hayırseverler adına ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ‘Ramazan Kolisi Bağış Kampanyası’ başlattı. İl genelinde faaliyet gösterecek olan kampanyanın Gazipaşa’da da süreceğini belirten Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, kampanyaya destek çağrısında bulundu. 


“İLÇE HALKIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”
Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, “11 ayın sultanı Ramazan’a kavuşmamıza az bir zaman kaldı. Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığımız ‘Ramazan Kolisi Bağış Kampanyası’ adı altında bir kampanya başlattı ve hayırseverlerin yapacakları bağışlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Ben de Gazipaşa Ülkü Ocakları adına çağrıda bulunmak istedim.  Verilen her bir bağış, ihtiyaç sahiplerimizin yüzünü güldürecek. İlçe halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi. 


“KAMPANYA BEDELİ 500 TL”
Görgülü, “Kampanyamıza destek olmak isteyenler için ‘Ramazan Kolisi Bağış Kampanyası’ bedeli 500 TL olarak belirlendi. Bağışlarla oluşturulan ramazan kolisinin içinde ise; 1 Lt ayçiçek yağı, 1 kg nohut, 1 kg kırmızı mercimek, 1 kg Osmancık pirinç, 1 kg pilavlık bulgur, 1 kg toz şeker, 1 kg buğday unu, 0.5 kg çay, 830 gr domates salçası, 0.5 kg makarna, 0.75 kg tuz ve 2 adet hazır çorba yer alacak. Şimdiden yardımda bulunan ve yardımda bulunacak olan hayırseverlerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ