GÖRGÜLÜ'DEN BAŞSAVCI KORKMAZ'A ZİYARET

ÜLKÜ Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Emre Görgülü, geçtiğimiz ay Gazipaşa’ya Başsavcı olarak atanan Tarık Korkmaz’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında kolaylık diledi.

GÜNDEM 20.01.2024 11:24:00 0
GÖRGÜLÜ

Hâkimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) 21 Aralık 2023 tarihli ve 2445 sayılı İdari Yargı Kararnamesi’nin yayınlanmasının ardından Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Tarık Korkmaz’ı, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü makamında ziyaret etti. Görgülü, Cumhuriyet Başsavcısı Korkmaz’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.


GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ
Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü, ziyaret ile ilgili; “Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Tarık Korkmaz’a görevinde başarılar diliyorum. İlçemizin genel durumu hakkında Sayın Korkmaz ile sohbet ederek istişare ettik. Yeni görevini layığıyla yaparak ilçemiz için en faydalı şekilde çalışmalar yapacağı temennisinde bulunarak tekrardan hayırlı olsun diyotum” ifadelerini kullandı.


Başsavcı Korkmaz, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü’ye teşekkür ederek, yakın zamanda annesini kaybeden Görgülü’ye başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: GÖRGÜLÜ' BAŞSAVCI KORKMAZ' ZİYARET