GÖKPINAR, İLÇEYE BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ

.

GÜNDEM 7.02.2024 09:51:00 0
GÖKPINAR, İLÇEYE BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ

ALANYA Belediyesi ile Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği işbirliği ile düzenlenen 8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması’na katılan Gazipaşalı Gökhan Gökpınar, ‘Şefler Restaurant Ana Yemek Tabağı’ kategorisinde 3. olarak ilçeye bronz madalya ile döndü.


Alanya Belediyesi ile Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından 8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması, yine büyük ilgi görüyor. Pazartesi günü başlayan ve bugün sona erecek yarışmaya katılan ünlü şefler, görsel sunumları ve lezzetli tabaklarıyla yarışmayı kazanmak için mücadele veriyor. Pazartesi gününden itibaren; ünlü jüriler değerlendirme yaparak kategorilere göre yarışma sonucunu belirledi, yarışmanın son bölümü ise bugün tamamlanacak.


İSMİNİ DUYURMAYI HEDEFLİYOR
Küçük yaşlardan itibaren aşçılık mesleğine ilgi duyan ve bu alan üzerinden kendisini geliştirmek için aşçılık üzerine etkinliklerde yer alan Gazipaşalı Gökhan Gökpınar, 8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması’nda ‘Şefler Restaurant Ana Yemek Tabağı’ kategorisinde 3. olarak ilçeye bronz madalya ile döndü. Şef olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Gökpınar, kendisini daha da çok geliştirerek, şeflik alanında ismini duyurmayı hedefliyor.


“ŞEFLİK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUM”
Aldığı derece ve yarışma hakkında konuşan Gökhan Gökpınar; “Alanya Belediyesi ile Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen 8. Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması’nda ‘Şefler Restaurant ana yemek tabağı’ kategorisinde 3. Oldum ve ilçemize bronz madalya ile döndüm. Yarışmaya birçok yerden katılım sağlanmıştı, jürilerimiz titizlikle tabaklarımızı incelediler ve kararlarını verdiler. Ben bir şef değilim ama şeflik yolunda emin adımlarla ilerliyorum ve en büyük hedefim de başarılı bir şef olarak ismimi duyurmak. Bugünlere gelmemi ve kendimi geliştirmemi sağlayan hocalarıma, daima arkamda duran aileme ve dostlarıma teşekkür ederim” dedi. >Aysel YILDIZ

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27