GÖÇÜK’TE ASFALT SEVİNCİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal bölgelerdeki asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Gazipaşa’nın Göçük-Gökçebelen mahallelerini bir birine bağlayan 15 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışması gerçekleştirildi.

GÜNDEM 7.09.2022 13:22:00 0
GÖÇÜK’TE ASFALT SEVİNCİ

Gazipaşa’dan Kaş’a Antalya’nın dört bir köşesinde hizmetlerini hız kesmeksizin sürdüren Başkan Muhittin Böcek yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerden gelen talepleri bir bir değerlendirip acil olan bölgeler asfalt programına alıyor. Alt yapısı tamamlanan yollar program dahilinde asfaltlanıyor. Bu kapsamda Gazipaşa’nın Göçük-Gökçebelen mahallelerini bir birine bağlayan grup yolu da 2022 yılı asfalt programına dahil edilmişti. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince daha önceden alt yapısı hazırlanan grup yolunda asfalt çalışması yapıldı. 15 kilometrelik grup yolundaki sathi asfalt kaplama çalışması tamamlanarak yol halkın kullanımına sunuldu.

ERDOĞAN’DAN ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Göçük Mahalle Muhtarı Yakup Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve belediye personeline teşekkür etti. Erdoğan, “1 yıl önce başlatmış olduğumuz Göçük Mahallesi, Teknecik mevkii ve Gökçebelen arasındaki 15 kilometre yolun bakım ve onarım çalışmalarının ardından bugün itibari ile asfalt çalışmamız da tamamlanmış olup, hizmete açılmıştır. Bu çalışmada bizi cani gönülden destekleyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ve ekibine, Gökçebelen Muhtarımız Sayın Erol Aksoy'a ve tüm emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, yolunuz açık olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler: GÖÇÜK’ ASFALT SEVİNCİ