GMAL'DAN SPOR ŞÖLENİ

GAZİPAŞA Merkez Anadolu Lisesi (GMAL) tarafından düzenlenen “Spor Şöleni” etkinliği, Gazipaşa Lisesi eski mezunlarının da katılımı ile coşkulu ve eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi.

22.05.2024 10:16:00 0
GMAL

Gazipaşa Merkez Anadolu Lisesi (GMAL), her yıl düzenlediği “Spor Şöleni” etkinliğini bu yıl da devam ettirdi. Birbirinden farklı spor branşları müsabakalarının düzenlendiği Spor Şöleni’ne, okuldan yıllar önce mezun olan isimler de katıldı. Yıllar önce okul bahçesinde top koşturan arkadaşları, tekrar aynı yerde bir araya getiren etkinlik, büyük beğeni topladı. Şenlikte, özellikle futbol müsabakaları, büyük heyecana sahne oldu. Öğrenciler ve eski mezunlar, düzenlenen “Spor Şöleni”nde hem spor yapma imkanı buldular hem de doyasıya eğlendiler. Etkinlikte Tolga Demir tarafından yapılan motosiklet şovu ise büyük ilgi gördü.


Etkinliğe katılım sağlayan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, Gazipaşa Merkez Anadolu Lisesi Müdürü Devrim Sayın ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Etkinlik sonunda ise yıllar önce Gazipaşa Lisesi’nden mezun olan isimlere plaket takdim edildi. 


MEZUNLAR ETKİNLİĞE RENK KATTI
Düzenledikleri Spor Şöleni hakkında konuşan Gazipaşa Merkez Anadolu Lisesi (GMAL) Okul Müdürü Devrim Sayın; “Okulumuzda her yıl düzenlenen Spor Şöleni etkinliğimizi bu yıl da büyük bir coşkuyla düzenleyerek çeşitli müsabakalarla renklendirdik. Etkinliğimize davet ettiğimiz ve yıllar önce okulumuzdan mezun olan öğrencilere bir futbol müsabakası düzenledik. Karşılaşma oldukça coşkulu geçti. Davetimize gelerek etkinliğimizi renklendiren mezunlarımıza ve emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi. >Aysel YILDIZ

 

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: ' ŞÖLENİ