GLORİA JEAN'S HİZMETE AÇILDI

GLORİA JEAN

GAZİPAŞA’NIN Pazarcı Mahallesi’nde Berke Güven tarafından hizmete sunulan, 50 ülkede 1200’den fazla şubesi ile sektörde adından söz ettiren Gloria Jean’s isimli işletme, görkemli bir açılış organizasyonu ile hizmete girdi.

Gazipaşa’nın tanınmış simalarından Yusuf Güven’in oğlu Berke Güven, 50 ülkede 1200’den fazla şubede hizmet veren Gloria Jean’s isimli işletmeyi görkemli bir açılış ile ilçe halkının hizmetine sundu. Dün saat 14.00’da Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde iş yerinde yapılan görkemli açılışa, Güven ailesi ve yakınları ile birlikte; İlçe Kaymakamı Orhan Altun, Muratpaşa Belediye Başkanı ve yeni dönem Muratpaşa Belediye Başkan Adayı CHP’li Ümit Uysal,  AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı MHP’li Mustafa Aksoy, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, İlçe Müftüsü Fahri Başar, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ümran Çolakoğlu Uygun, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü Fahri Başar tarafından okunan duanın ardından açılış kurdelesi Güven ailesi, İlçe Kaymakamı Orhan Altun ve Siyasiler tarafından kesildi. Açılışın ardından iş yerini gezen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Davetlilerin tebriklerini kabul eden Berke Güven ve babası Yusuf Güven, açılışa katılan herkese teşekkür ettiler. 


İLÇE HALKINI DAVET ETTİ
Açılış hakkında konuşan iş yeri sahibi Berke Güven; “Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden herkese teşekkür ederiz. Dünyanın birçok ülkesinde şubesi bulunan ve müşterilerinin beğenilerini toplayan “Gloria Jean’s” i ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bütün ilçe halkımızı işyerimize bekliyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti için oluşturduğumuz ekibimiz ve birbirinden güzel sunumlar, menümüzle hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi. >Aysel YILDIZ

 

,



Anahtar Kelimeler: GLORİA ' HİZMETE AÇILDI