GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ

.

SİYASET 2.02.2024 09:32:00 0
GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Gazipaşa’ya geldi. Gazipaşalılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Tütüncü, “Gazipaşa’ya gerçek belediyeciliği getireceğiz” dedi.


31 MART Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Hakan Tütüncü, yoğunlaştırdığı programları çerçevesinde sabah saatlerinde ilçeye gelerek, hazırlanan kahvaltı programına katıldı. Gazipaşa Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltıda Tütüncü’yü Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy, MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, önceki dönem AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ak Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Görgülü, Ak Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayları Ali Doğan, Ali Rıza Büyükakça, Esen Diler Uysal ve Mustafa Akçocuk ile kurum müdürleri ve çok sayıda partili karşıladı.


TERZİ: GAZİPAŞA’DA KAZANMAMIZ İÇİN BÜYÜKŞEHİRİ DE KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Programda söz olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, “Büyükşehir’de Hakan Tütüncü kazanmazsa eğer bizim Gazipaşa’da kazanmamız bir şey ifade etmiyor. Ayağımızın biri eksik kalır. Biz hem ilçede hem de Büyükşehirde kazanmak için gerekli çaba ve gayretleri göstermek zorundayız. Hem bu ilçe için hem de geleceğimiz için bunu başarmak zorundayız. Yoksa bu ilçe köy statüsünde kalmaya devam edecek, bunu herkes bilsin ve ona göre düşünsün” dedi.


AKSOY: 3 HİLALİN 3’Ü ADAYIMIZ HAKAN TÜTÜNCÜ 
Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy ise açıklamasında Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü’nün 3 dönem boyunca görev yaptığı Kepez Belediyesi’ni Antalya’nın en güzel ilçelerinden biri haline getirdiğini vurguladı. Sözlerini “3 hilalin 3’ü adayımız Hakan Tütüncü” sloganıyla sürdüren Aksoy açıklamasına şöyle devam etti: “Sayın Başkanım Hakan Tütüncü ile biz ikimizde 1979 doğduk. Sayın Başkanımızla çok eskiye dayanan dostluğumuz arkadaşlığımız var. Kendisi 2009’da “Kepez’e taze kan Hakan” sloganıyla otuzlu yaşlarda AK Parti ile Antalya’nın en güzide ilçesini Kepez’i çok önemli bir merkez haline getirdi 3 dönem boyunca. Allah Hakan Başkandan ve çalışma arkadaşlarından razı olsun. 2019 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı olduğum dönemde de Hakan Başkanımla Kepez’de çok önemli çalışmalara birlikte imza attık. Yine daha önce arkadaşlarımıza ifade ettim. Kendisinin hiç aklından çıkmayan Kepez’de 123 önemli projenin tanıtıldığı lansman toplantısında sözlerime başlarken demiştim ki “Biz Antalya’da 3 hilalin 3’ü, adayımız Hakan Tütüncü.


ADINI ATATÜRK’TEN ALMIŞ ŞEHRİMİZE BORCUMUZ VAR
Samimiyetle bir şeyi daha arz etmek istiyorum Elhamdülillah hepimiz Müslümanız ve mümkün olduğunca da ibadetlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Şimdi bir cuma namazına gittiğimizde sünneti müminlerin bir yerinde kılabiliyoruz. Müezzinin yanında kılabiliyoruz. Ama sünneti nerede kıldığımıza kimse karışmıyor. Ancak farza geçtiğimizde İmam kalkıyor diyor ki ey cemaat safları sıklaştırın, safları birleştirin… Öndeki boşlukları doldurun diyor. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımız yani milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin teminatı Devlet Bahçeli Bey ortaya bir irade koymuşlar. Biz hepimiz nefis yapmaksızın bu iradeye sahip çıkacağız. 31 Mart’ta sandıklar açıldığında Gazipaşa’da Cumhur İttifakı zaferle çıkacak, Antalya’da Cumhur İttifakı zaferle çıkacak diyorum. Bir kez daha diyorum ki “3 hilalin 3’ü Büyükşehirde adayımız Hakan Tütüncü”. O sebeple güneş doğudan doğar Gazipaşa’ya, Antalya’nın incisidir kentimiz. Bu ilçe adını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten almış olan ancak Gazi Mustafa Kemal’in adına yakıştıramayacağımız hizmetlerden yoksun kalmış, mahrum kalmış bir ilçe. O zaman burayı başkalaşmadan değiştirmek, başkalaşmadan geliştirmek ve Gazipaşa’ya Gazipaşa’nın mührünü kurmak hepimizin boynuna borç olsun”


TÜRKİYE’NİN YENİ YÜZYILINA YAKIŞIR BİR BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURACAĞIZ
Antalya’nın 19 ilçesindeki seçim çalışmalarını baba ocağı Korkuteli’nden başlayarak, ikinci ilçe gezini Gazipaşa’ya düzenleyen Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü ise açıklamasında “Gazipaşa’yı Türkiye’nin yeni yüzyılına yakışır bir belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız. Gazipaşa’ya gerçek belediyeciliği getireceğiz” dedi.


İkinci ilçe gezisini Gazipaşa’ya yapmış olmanın mutluluğunu ifade ederek sözlerine başlayan Tütüncü açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Gazipaşa’mızın bugün programının ilk aşamasında burada sizlerle kucaklaşmak, benim için de mutlulukların en büyüğü. Hepinizi ayrı ayrı sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Bugün sizlerle inanıyorum ki çok başarılı, çok güzel bir programı icra edeceğiz. Ve bundan sonraki programlarınızda ve sizin kendi içinizde yaptığınız programlarda aynı heyecanla, aynı güzellikle sürüp gidecek ve inşallah kampanyanın sonuna geldiğiniz zaman mutlu olan, günün sonunda kazanan Gazipaşa olacak. Buna yürekten inanıyorum. Değerli arkadaşlar, bugünkü programımızın ve bu kampanyamızın odağında birlik ve beraberlik var. Güzeller güzeli, sevgili peygamberimizin bir hadisiyle o zaman söze başlayalım. “Birlikte rahmet var, ayrılıkta azap”. Ya hep beraber kazanan olacağız sevgili kardeşlerim, ya da hep beraber kaybeden olacağız. Ben diyorum ki Akıp geçen bu zamanın içerisinde birlik ve beraberlik ruhumuzu en güzel şekilde güçlendirelim ve kazanan hep birlikte olalım, hepimiz olalım. İnşallah 31 Mart akşamında en güzel şekilde neticeye ulaşalım. Hem Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni hem de Gazipaşa Belediye’mizi en güzel şekilde kazanalım.”


TÜRKİYE HARİTASININ ÜSTÜNDEKİ RENK CUMHUR İTTİFAKI’NIN RENGİ OLSUN!
31 Mart akşamı seçim sonuçları açıklandığında Türkiye haritasının üstündeki rengin Cumhur İttifakı rengi olması temennisinde olduğunu belirten Tütüncü, şöyle devam etti: “31 Mart akşamı gelmiş… Oy kullanma işlemini tamamlanmış… Sandıkların sayımına geçilmiş. Bütün Türkiye’de nefesini tutmuş, Ankara ve İstanbul gibi 3’üncü şehir olarak da Antalya’yız. Televizyonda Türkiye haritası geliyor. Türkiye haritasının üzerindeki renk, kimin rengi olacak? Türkiye haritasının üzerindeki renk, Cumhur İttifakı’nın rengi olduktan sonra bundan daha büyük nasıl bir mutluluk olabilir? İşte biz, değerli arkadaşlar, tam bir birlik ve beraberlik ruhu içerisinde sizden şunu istiyoruz ve şunu talep ediyoruz. Biz, 31 Mart akşamı haritada Cumhurbaşkanımıza ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’yle “Evet, biz vazifemizi yaptık. Antalya’yı Cumhur İttifakı’nın renklerine boyadık” demek istiyoruz. Vazifemizi yapmış olmak istiyoruz.


“AKSOY’U SİZLERE EMANET EDİYORUM”
Değerli arkadaşlar, bu hedefe, bu ideale ulaşmak içinde bulunduğumuz koşullar ve şartlar itibariyle emin olun zor değil. Tek bir şeye ihtiyacımız var. Birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu birlik ve beraberlik ruhunu en güzel şekilde sahaya yansıttığımız zaman emin olun herkes zaten bizim arkamızdan gelmek isteyecek. Şimdi, sözlerimin tam da bu noktasında Mustafa Başkanımı ben size emanet ediyorum. Bütün Gazipaşa halkına, kıymetli hemşehrilerimize emanet ediyorum. Zira Mustafa Başkanım, bilesiniz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize emanetidir. Bilesiniz ki Cumhur İttifakı çatısı altında Mustafa Başkanım, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin bize emanetidir. Biz biliriz ki Antalyalılar Gazipaşalılar bu toprakların evlatları emanete en güzel şekilde muamele ederler. Onu en güzel şekilde korurlar ve ona yapılması gereken ne kadar iyilik ve güzellik varsa da yaparlar. Mustafa Başkanım aynı zamanda benim dostum ve arkadaşım. Biz onunla kardeşiz. Ve bu kardeşliğimiz pek çok sınavlardan geçmiş bir kardeşliğidir. Bunu da öyle bilmenizi isterim. Hakan Tütüncü’yü siz nasıl görüyorsanız Cumhur İttifakı çatısı altında Gazipaşa’da Mustafa Aksoy Başkanımı aynı şekilde görmenizi teşkilatından, sevenlerimizden, abilerimizden, geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış, teşkilatımızın vicdanı olmuş abilerimizden ve ablalarımızdan özellikle rica ediyorum. Allah’ın izniyle bunu başaracağız.”


KALPLERİ KAZANA KAZANA GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ
“Kalpleri kazana kazana, gönüllere gire gire bu seçimleri kazanacağız.” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü, “Hazır mıyız Gazipaşa?” diyerek, “Bizim en büyük gücümüz sizin kalplerinizdeki sevgiler.” ifadesini kullandı. Tütüncü, Gazipaşa Mustafa Aksoy Başkanla ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de Hakan Başkan ile gerçek belediyecilikle tanışarak aydınlık yarınlara yürüyeceğini de sözlerine ekledi.


SEVGİNİN TEMSİLİ KIRMIZI KARANFİLLER ATTI
Öğretmenevi’ndeki programın ardından Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hakan Tütüncü, AK Parti Gazipaşa ilçe binası önünde seçimde görev alacak saha ekibiyle buluştu. “31 Mart’ta Mustafa Aksoy başkanımızı iş başına getirecek miyiz? Antalya Büyükşehir Belediyesini en güzel şekilde, gerçek belediyecilikle, Hakan Tütüncü ve ekibiyle buluşturacak mıyız?” diye saha ekibine soran Tütüncü, “O halde yolumuzda bahtımızda açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. 
Tütüncü, konuşmasının ardından seçim otobüsünün üzerinden sevginin temsili kırmızı karanfilleri atarak, Gazipaşalıları ekibiyle beraber selamladı. Tütüncü’nün konuşması sırasında “Gazipaşa’dan Kaş’a, Hakan Başkan Başa” pankartı da dikkat çekti. Tütüncü, Cumhur İttifakı temsilcileri ile Gazipaşa’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek gün boyu temaslarını sürdürdü. >Vildan RENDE

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27