GENEL SAĞLIK İŞ’TEN 10 OCAK ZİYARETİ

GENEL Sağlık İş Gazipaşa İlçe Başkanı Aysun Yıldız Ayabakan; Genel Sağlık İş İl Hukuk Sekreteri Musa Karakaş ve Genel Sağlık İş İl Basın Yayın ve Eğitim Sekreteri Zadife Akbuz Kalaycı ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

GÜNCEL 11.01.2023 11:11:00 0
GENEL SAĞLIK İŞ’TEN 10 OCAK ZİYARETİ

Ayabakan, Karakaş ve Kalaycı, 10 Ocak Çalışan gazeteciler günümüzü kutladı. Manşet Gazetesi ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu tarafından karşılanan Ayabakan, Karakaş ve Kalaycı, gazetemize yayın hayatında başarı diledi. Gazipaşa’da, tarafsız, ilkeli, doğru haberlere imza attığımızı ifade eden Genel Sağlık İş Gazipaşa İlçe Başkanı Aysun Yıldız Ayabakan, gazetemize başarılarının devamını diledi. 

Topaloğlu ve Öztürk, Genel Sağlık İş Gazipaşa İlçe Başkanı Aysun Yıldız Ayabakan, Genel Sağlık İş İl Hukuk Sekreteri Musa Karakaş ve Genel Sağlık İş İl Basın Yayın ve Eğitim Sekreteri Zadife Akbuz’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Manşet Gazetesi ziyarete ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Genel Sağlık İş Gazipaşa İlçe Başkanı Aysun Yıldız Ayabakan; Genel Sağlık İş İl Hukuk Sekreteri Musa Karakaş ve Genel Sağlık İş İl Basın Yayın ve Eğitim Sekreteri Zadife Akbuz Kalaycı ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ayabakan, Karakaş ve Kalaycı, 10 Ocak Çalışan gazeteciler günümüzü kutlayarak, gazetemize yayın hayatında başarı diledi. Kendilerine nazik ziyaretleri, hoş sohbetleri ve hediyeleri için teşekkür ederiz.”


Anahtar Kelimeler: GENEL SAĞLIK ZİYARETİ