GENÇLİK SPOR HIZ KESMİYOR

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nda 4. Sınıflarda “Spor Dalı Eğitimi” kapsamında sportif faaliyetler ve fiziksel aktiviteler, hız kesmeden devam ediyor.

SPOR 8.12.2023 09:20:00 0
GENÇLİK SPOR HIZ KESMİYOR

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, ilçede gerçekleştirdiği sportif faaliyetlerle adını duyurmaya devam ediyor. Yürütülen faaliyetler kapsamında bireylerin spora yönelmeleri konusunda bilinç uyandırılıyor. Proje nedeniyle okulları ziyaret eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri, Burhan İlköğretim Okulu, Aydıncık İlköğretim Okulu ve Fadime Tuncer İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okullarda öğrencilerle sportif faaliyetler ve fiziksel aktiviteler yapan antrenörler, sporun birey açısından önemi anlatılmaya devam ediyor. 


“ÖĞRENCİLERİMİZ SPOR YAPARKEN EĞLENİRKEN, SPOR ALANINDA DA BİLİNÇLENİYORLAR”
Yapılan etkinliklerle ilgili bilgi veren Gazipaşa Gençlik Spor Müdürü Yusuf Ateş; “4. Sınıflarda “Spor Dalı Eğitimi” kapsamında yürüttüğümüz sportif faaliyetler ve aktiviteler hız kesmeden devam ediyor ve bu kapsamda da sportif faaliyetlerimiz devam edecek. Öğrencilerimizde uyandırmaya çalıştığımız spor bilincinin, yaptığımız sportif faaliyetler ve aktivitelerle yerine oturacağını düşünüyoruz. Bu açıdan da öğrencilerimizin faaliyetlerimize katılımları bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimiz spor yaparken eğlenirken, spor alanında da bilinçleniyorlar. Bu kapsamda da spor bilinci uyandırmaya devam edeceğiz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: GENÇLİK KESMİYOR