Tarih: 26.02.2024 10:51

GENÇLİK SPOR, FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

‘SPOR Dalı Eğitimi’ kapsamında Gazi Mustafa Kemal, Cumhuriyet ve Burhan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, antrenörler ve öğrencilerden eğitim hakkında bilgi alıyor. 


Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, öğrencilere yönelik ilçede yürüttüğü faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Yürütülen faaliyetler kapsamında “Spor Dalı Eğitimi” adı altında Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Burhan İlkokulu’nda öğrenim gören 4. sınıf öğrencilerine spor branşları tanıtılarak, öğrencilerin yetenekleri keşfediliyor. Bu kapsamda öğrencilerin spora olan ilgileri arttırılıp, yatkın oldukları branşlar tespit ediliyor. 


EKİNLİKLERİ YERİNDE İNCELİYOR
Yapılan etkinlikleri takip eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, Spor Dalı Eğitimi kapsamında faaliyetlerin devam edeceğini aktardı. Ayrıca Gazi Spor Salonu’nda devam eden “Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı” kapsamında çalışmaların da hız kesmeden sürdüğünü belirten Ateş, her geçen gün öğrencilerin yetenekleri ile tanıştıklarını ve kendilerini geliştirme yolunda ilerlediklerini dile getirdi.


“ÖĞRENCİLERİMİZİN YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYORUZ”
Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş; “İlçemizde yürüttüğümüz spor faaliyetlerimiz kapsamında yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz bizleri gururlandırıyor. Spor Dalı Eğitimi sayesinde öğrencilerimizin yeteneklerini keşfediyoruz ve onları yeteneklerine göre yönlendiriyoruz. Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı çerçevesinde de devam eden faaliyetlerimiz doğrultusunda öğrencilerimizin geleceğine spor alanında en iyi şekilde yön vermeye çalışacağız” dedi. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —