GENÇLİK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Gazi̇paşa İlçe Müftülüğü, yürütülen gençlik faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla “Gençlik Koordinatörleri İstişare Toplantısı” düzenledi.

GÜNDEM 19.09.2024 01:47:00 0
GENÇLİK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Gazipaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yürütülen gençlik faaliyetlerinin değerlendirilmesi ile ilgili Gençlik Merkezi’nde “Gençlik Koordinatörlüğü İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. İlçe Müftüsü Fahri Başar başkanlığında düzenlenen toplantıya Şube Müdürü Mustafa Aksoy, Erkek Gençlik Koordinatörü Vaiz Muhammed Nafi Sipahi, Kadın Gençlik Koordinatörü Vaize Ayşe Koç, Din Hizmetleri Uzmanı İsa Işık, manevi danışmanlar, gençlik koordinatörleri ile din görevlileri katıldı.  

 

2024-2025 YILI FAALİYETLERİ PLANLANDI 

Diyanet İşleri Başkanlığının gençler üzerine yapmış olduğu çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıda; Gazipaşa’daki tüm okullarda gerçekleştirilecek “Değerler Eğitimi” semineri ile ilgili istişareler yapıldı. İlçede yürütülen gençlik çalışmalarının da ele alındığı toplantıda ayrıca 2023 yılında gençlik hizmetlerinde yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi yapılarak, 2024-2025 yılı yapılacak etkinlik, faaliyet, program ve projeler planlanarak değerlendirildi. Bir sonraki seminer için bilgi paylaşımının da yapıldığı toplantı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduktan sonra sona erdi. >Vildan RENDE