GENÇLERİ VE ÇİFTLERİ UNUTMADI

GENÇLERİ VE ÇİFTLERİ UNUTMADI

.

Vaatleriyle ve projeleriyle rakiplerinin önünde yer alan İYİ Partili Yüksel, gençlere ve çiftçilere umut oldu. Yeni evlenecek çiftlere 20 bin TL maddi destek sağlayacaklarını belirten Yüksel, üretici birlikleri kurarak çiftçinin kazancına kazanç ekleyeceğinin sözünü verdi.


İYİ PARTİ Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, projeleri ve vaatleriyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Yayınladığı vaatlerinin yer aldığı seçim kitapçığında, imar planındaki alanlar üzerine gerçek ölçüsünde çizdirdiği projeleri büyük beğeni toplayan Yüksel, evlenecek gençler ve çiftçiler için projelerini açıkladı. 
 

EVLENEN ÇİFTE 20 BİN TL DESTEK
İlk kez evlenecek gençlere belediye olarak 20 bin TL destek sözü veren Başkan Adayı Yüksel, “Vaatlerimiz arasında Gazipaşa Belediye Düğün Salonu yer alıyor. Göreve gelir gelmez imar planında altlığı olan alanlarımızdan uygun noktalara düğün salonu yapacağız. 70-80 bin TL gibi fahiş rakamlara düğün salonu kiralamak zorunda kalan gençlerimize cüzi rakamlarla düğünlerini yapma fırsatı sunacağız. Bununla birlikte ilk kez evlenecek gençlerimize de belediye olarak 20 bin TL maddi destek sağlayacağız. Gençlerimiz ve aileleri, bizim dönemimizde ‘düğünümüzü nasıl yapacağız’ kaygısına düşmeyecek” dedi. 
 

“ÇİFTÇİ KAZANACAK GAZİPAŞA GÜÇLENECEK”
Yüksel’in bir diğer müjdesi de çiftçilere yönelik oldu. Gazipaşa’nın en büyük geçim kaynağı olan tarımı ve çiftçiyi, kaderine terk etmeyeceklerini belirten Yüksel, “Gazipaşa’nın en önemli geçim kaynağı ve en büyük sektörü olan tarım ne yazık ki göz ardı edildi, sorunları görmezden gelindi. Bizim dönemimizde belediyemize bir Tarım Şube Müdürlüğü açacağız. Bu müdürlük çiftçimize rehberlik edecek. Gerekli olan tüm bilgi ve belge buradan üreticiye ulaştırılacak. Bunun yanı sıra ilçemizde ne yazık ki üretici birlikleri bulunmuyor. Muzun fiyatını Anamur, avokadonun fiyatını Alanya belirliyor. Bizim çiftçimiz ürettiği mala değer biçemiyor. Bunun önündeki en büyük engel olan üretici birlikleri eksiğini belediye aracılığıyla çözeceğiz. Çiftçimizi bir araya getirecek, ürününü hak ettiği değere satmasını sağlayacağız. Çiftçimiz kazanacak, Gazipaşa güçlenecek” diye konuştu. 



Anahtar Kelimeler: GENÇLERİ ÇİFTLERİ UNUTMADI