GENÇLER YILMAZ’I BAĞRINA BASTI

GENÇLER YILMAZ’I BAĞRINA BASTI

.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşalı gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdi toplantıda Yılmaz coşkusu bir an olsun eksik kalmazken, gençler seçime sayılı günler kala Belediye Başkanı Yılmaz’a tam destek verdi. 


GAZİPAŞA halkıyla sık sık görüşmeler yapan Başkan Yılmaz, 24 Mart Pazar akşamı gençlerle buluştu. Gazipaşa’da yaşayan ve üniversitede okuyan gençlerin yoğun bir şekilde katılım sağladığı toplantıda, Başkan Yılmaz büyük bir coşkuyla karşılandı. Gençlik buluşmasında Başkan Yılmaz’a; CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, CHP Gazipaşa Belediyesi Meclis üyesi adayları ve CHP İlçe Gençlik Kolları yönetimi eşlik etti. 


BAŞKAN YILMAZ: “GENÇLİĞİN FİKRİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Gazipaşa Belediyesi’ne kazandırdıkları hizmetlerden bahseden Başkan Yılmaz, 2024-2029 yılları arasında yapmayı planladıkları projelerden bahsetti. İlçeye gençlerin sosyalleşebileceği bir Gençlik Merkezi kazandırmayı planladıklarının müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, “Önümüzdeki yıllarda ilçemize güzel bir Gençlik Merkezi yapacağız. Gençlik Merkezinde yine spor yapabileceğiniz alanlar, kütüphane, etüt merkezi ve ders çalışabileceğiniz alanlar olacak. İlçemize gençlerimizin ihtiyacı olan tesisleri yapmak istiyoruz. Bunları yaparken biz kendimiz düşünüp kendimiz karar vermeyeceğiz. Siz gençlerin görüşleri bizim için çok kıymetli. Gençlerimizle daha çok bir araya gelip, sık sık fikir alışverişinde bulunacağız ve sizlerin talepleri doğrultusunda icraatlarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.


GENÇLERDEN BAŞKAN YILMAZ’A TAM DESTEK
Gazipaşa’yı gençlerle birlikte yönetmek istediklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, “İleride Gençlik Meclisinin oluşması için bir altyapı oluşturmak istiyoruz. Gençlerimizle sık sık bir araya gelip görüşlerini alacağız, toplanacağız ve daha da ileri götürüp bir gençlik meclisi oluşturacağız. Yani belediyemizde bir gençlik meclisi olacak,  gençlerimiz aydın ve taze fikirleri ile bizlere yön verecek. Biz her kesime yönelik hizmetler vermek istiyoruz. Bunun için de imar sorunlarını çözdükçe, gençlerimize dönük daha fazla hizmetler kazandırıyoruz. Motocross, drag ve off-road sporlarıyla ilgilenen gençlerimiz var. Bu genç arkadaşlarımıza da talepleri doğrultusunda destek olacağız. Gazipaşa’mızda yapılmasını istediğiniz birçok iş olabilir. Akıl akıldan üstündür anlayışıyla, önerdiğiniz her konuyu dikkate alıp değerlendirmeler yapacağız. Biz bu beş yılda borçlarımızı bitirdik, bundan sonra daha rahat bir şekilde yatırım yapmaya hazırız. Gazipaşa’mızda sizlerle birlikte başarmaya devam edeceğiz” dedi.


Gençlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda Başkan Yılmaz gençlerin taleplerini dinledi ve gençlerden bir 5 yıl daha yetki istedi. Coşkulu alkışla destek veren yüzlerce genç,  “Başkan Yılmaz’ın yanındayız” mesajı verdiler. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: GENÇLER YILMAZ’ BAĞRINA BASTI