GENÇLER TURNUVADA TER ATTI

Gazipaşa’da okul sporları kapsamında gerçekleştirilen,  genç erkekler ve genç kızlar voleybol turnuvası dün tamamlandı. Dereceye giren takımlar, düzenlenen ödül töreninde madalya ve kupalarını aldı.

SPOR 20.01.2023 14:17:00 0
GENÇLER TURNUVADA TER ATTI

Sportif faaliyetlerine ara vermeden devam eden Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta “Okul Sporları” kapsamında Genç Kızlar ve Genç Erkekler Voleybol Turnuvası düzenlemişti. Bir hafta süren turnuva dün oynanan final müsabakalarıyla tamamlandı. 12 okul takımın katıldığı turnuva, yoğun ilgi görürken, turnuvaya katılan sporcular şampiyon olmak için büyük mücadele sergiledi. Dereceye giren takımlar, düzenlenen ödül töreninde madalya ve kupalarını aldı. Ödül törenine, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ve Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal katıldı. 

İŞTE DERECEYE GİREN TAKIMLAR

GEÇ KIZLAR A KATEGORİSİ

1. Gazipaşa Merkez Anadolu Lisesi 
2. Gazipaşa Anadolu Lisesi 
3. Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

GENÇ KIZLAR B KATEGORİSİ

1. Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
2. Gazipaşa Fen Lisesi
3. Gazipaşa Anadolu Lisesi

GENÇ ERKEKLER KATEGORİSİ

1. Gazipaşa Fen Lisesi
2. Gazipaşa Anadolu Lisesi
3. Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi

Düzenlenen turnuvaya ilişki bilgi veren Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Genç kız A-B ve genç erkek voleybol müsabakaları 13 Ocak Cuma günü 12 okul takımımızın katılımı ile başlamıştı. Bir hafta süren yarışmalar dün oynan final maçları ile son buldu. Müsabakalara katılan tüm sporcu öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor dereceye giren okullarımızı tebrik ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: GENÇLER TURNUVADA