GENÇLER SINAV ÖNCESİ HALI SAHADA BULUŞTU

GAZİPAŞA İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından KYK yurdunda kalan öğrencilerin finalleri öncesi sınav stresi atmaları için halı saha etkinliği düzenlendi.

SPOR 8.06.2024 12:59:00 0
GENÇLER SINAV ÖNCESİ HALI SAHADA BULUŞTU

İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce Gazipaşa’da Kredi Yurtlar Kurumu’nda (KYK) kalan öğrenciler için final sınavları öncesi motivasyon etkinlikleri yapılıyor. Sınav öncesi halı etkinliği düzenleyen Gençlik Koordinatörlüğü, öğrencileri final sınavları öncesi stresi atmaları için halı saha maçı organize etti. Din gönüllüleri koordinesinde gerçekleştirilen faaliyete gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten İlçe Müftüsü Fahri Başar, karşılaşma sonunda ise tüm gençlere teşekkür etti.


“SPORSAL FAALİYETLERLE SINAV STRESİNİ AZALTMAYI HEDEFLİYORUZ”
İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada ise “İlçemizde KYK’da ikamet eden üniversite öğrencilerimizin final sınavlarına sayılı günler kala sınav streslerini bir nebze azaltmak için sporsal faaliyet gerçekleştiriyoruz. Daha önceki deneyimlemelerimiz den de gördük ki sosyal etkinliklerde bulunmanın öğrencilere faydası büyük. Bu yüzden Gençlik Koordinatörlüğü olarak halı saha etkinliği yapıp, öğrencilerimizle birlikte stres attık. Bu tür etkinliklerde bizlere desteğini esirgemeyen başta Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar, Vaiz Muhammed Nafi Sipahi, Şeyda Emine Yılmaz, Mehmet Said Güngör, Abdullah Coşkun, Nazif Fethi Yalçınkaya ile manevi danışmanlar, gençlik koordinatörleri ve din görevlilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: GENÇLER SINAV ÖNCESİ SAHADA BULUŞTU