GENÇ PARTİLİ ADAYLARDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Genç Parti Antalya Milletvekili Adayları Ayhan Çetinkaya ile Gamze Benzer, gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

SİYASET 14.04.2023 13:07:00 0
GENÇ PARTİLİ ADAYLARDAN  GAZETEMİZE ZİYARET

TÜRKİYE, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne odaklandı. Seçim takvimi işlemeye devam ederken, partilerinden aday olan milletvekili adayları, sahaya inip seçim çalışmalarına başladı. Genel Başkanlığını Cem Uzan’ın yaptığı Genç Parti’den aday olan Milletvekili Adayları gazeteci Ayhan Çetinkaya ve Gamze Benzer, Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Çalışmaları hakkında Manşet Gazetesi ortağı Selçuk Öztürk’e bilgi veren adaylar, hedeflerinin milletvekili seçilerek Antalya’yı TBMM’de temsil etmek olduğunu dile getirdiler. 

“GENEL BAŞKANIMIZIN ADAY OLMAMASI BİZİM İÇİN HANDİKAP”

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından Cem Uzan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurusunun kabul edilmememsine değinen Genç Parti Antalya Milletvekili Adayı Ayhan Çetinkaya, “Genel Başkanımızın aday olmaması bizim için handikap. Mesela bizler miting yapamıyoruz. Sadece kendi imkanlarımızla seçim çalışmalarını yürütüyoruz. Ama elimizden gelenin fazlasını yapıp, partimiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 

“TEK EKSİK CEM UZAN”

Türkiye’nin yeraltı ve yerüstü kaynaklarıyla zengin bir ülke olduğunu dile getiren Çetinkaya, “Bizim ülkemizde hammadde var. Ülkemizi geliştirecek her olanağa sahibiz. Türkiye’nin bu konuda harcı sağlam, tek eksik Cem Uzan gibi bir müteahhit. Genel Başkanımız ülkeyi yönetmeye başladığı gün, değişen ve gelişen Türkiye’yi o zaman göreceğiz” ifadelerini kullandı. 

“ANTALYA’YI TBMM’DE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

Antalya’yı TBMM’de temsil etmek istediklerini dile getiren Genç Parti Antalya Milletvekili Adayı Gamze Benzer, Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntılardan Genç Parti’nin ve Cem Uzan’ın vizyonuyla çıkabileceğini söyledi. Antalya ve genelinde yaşanan sıkıntıları bildiğini belirten Benzer, “Halkımızın sıkıntılarına çözüm olabilmek için Antalya’yı TBMM’de temsil etmek istiyorum. Kadınlarımıza, çocuklarımıza, insanlarımıza, hayvanlarımıza kısacası vatanımız için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.