GENÇ MUHTARDAN HİZMET ATAĞI

ÇİLE Mahallesi Muhtarı Deniz Kaya, göreve gelir gelmez başladığı icraatlarını sürdürüyor. Muhtar Kaya, Adanda Merkez Camii’nde çevre düzenleme çalışmalarını başlattığını ve parke taşı döşeme işlemlerinin bittiğini kaydetti.

GÜNDEM 1.06.2024 10:21:00 0
GENÇ MUHTARDAN HİZMET ATAĞI

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Gazipaşa’nın Çile Mahallesi’ne muhtar seçilen ve ilçenin en genç muhtarı ünvanını alan Deniz Kaya, göreve gelir gelmez mahallesine başladığı icraatlarına devam ediyor. Muhtar Kaya, Adanda Merkez Camii’nde çevre düzenleme çalışmalarının başladığını belirterek, cami önünde 200 metrekarelik alan bulunduğunu ve bu alanı mahalle halkının rahat kullanabilmesi için altyapı çalışması yapma kararı aldıklarını ifade etti.


“150 METREKARE PARKE DÖŞENDİ”
Kaya, yapılan çalışmalar ile ilgili “Adanda Merkez Camii önüne 150 metrekare beton parke döşedik. Parke döşeme çalışmaları tamamlandı. Camiye giden yolun yapımı da gerçekleştirildi. Caminin kullanılamayacak durumda olan çeşme ve tuvaleti yıkılıp yenisinin yapımına başlandı. Aynı zamanda çevre düzenlemeleriyle mahallemiz için yeni toplantı ve oturma alanı oluşturuldu.
 

“MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Mahallemiz daha güzel bir görünüme kavuştu. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarımızda katkı sağlayan mahalleme, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ve Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MUHTARDAN HİZMET ATAĞI