Tarih: 04.10.2023 03:50

GAZİPAŞA’YI DOĞAN TEMSİL EDECEK

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, partisinin genel merkezi tarafından 7 Ekim’de gerçekleştirilecek AK Parti Olağanüstü Kongresi’ne davet edildi. Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tek aday olarak gireceği kongrede oy kullanacak.

 

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesi hareketli günlerin yaşandığı AK Parti’de büyük kongre heyecanı sürüyor. Bugüne kadar 7 olağan kongre yapan AK Parti’nin, 4. Olağanüstü Kongresi 7 Ekim’de toplanacak. AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenleyecek. Yaklaşık 100 bin kişinin katılımıyla düzenlenecek kongrenin ana teması “Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni Hep İleri” olacak. Programda, “Cumhuriyetin Yüz Akı, Türkiye’nin Ortak Aklı” sloganı da kullanılacak. Kongrede, AK Parti’nin yetkili kurullarının da büyük oranda yenilenmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın a takımı olan MYK’da ve partinin karar organı olan MKYK’da kapsamlı bir değişiklik yapması bekleniyor.

 

DOĞAN KONGREDE OY KULLANACAK

AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, partisinin genel merkezi tarafından 7 Ekim’de gerçekleştirilecek AK Parti Olağanüstü Kongresi’ne davet edildi. Kongre delegesi olarak Ankara’ya çağrılan Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tek aday olarak gireceği kongrede oy kullanacak. Bu denli önemli bir organizasyonda katılacak olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Doğan, “21 yıllık iktidarımızı önümüzdeki ay 22 yıla çıkaracağız. Partimiz, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Türkiye Yüzyılı hedefiyle ülkemizi geleceğe hazırlıyor. Kongremiz; “Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni Hep İleri” ana temasıyla gerçekleştirilecek. Ülkemize katma değer kazandıran, dünya ülkeleri arasında parmakla gösterilen AK Parti, tıpkı kongrenin sloganı olan “Cumhuriyetin Yüz Akı, Türkiye’nin Ortak Aklı” söylemine tartışmasız uymaktadır” dedi. 

 

“HALKIMIZA HİZMET VERMEK İSTİYORUM”

AK Parti bünyesinde 5 yılı aşkın bir süre ilçe başkanı olarak partiye ve Gazipaşalılara hizmet verdiğini hatırlatan AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, “Partimiz, yeni yüzyıla “Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni Hep İleri”, “Cumhuriyetin Yüz Akı, Türkiye’nin Ortak Aklı” sloganlarıyla giriyor. Bu güne kadar yaptığı yeniliklerle ülkemizi hep ilerileri taşıyan partimiz, yaptıkları hizmetlerle 100 yıllık cumhuriyetimizin yüz akı olmuş, Türkiye’nin de ortak aklını oluşturmuştur. Bu oluşumun içinde olmaktan her zaman gurur duydum. Şimdi de bu oluşumun farklı bir alanında halkımıza hizmet etmek için kendimize yeni bir hedef belirledik. Allah’ın izni ile aday adaylığı süreci adaylıkla sonuçlanır, partimize bize bu görevi verirse, Gazipaşa’ya AK Parti belediyeciliğini yeniden getirip, halkımıza hizmet vermek istiyorum” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —