Tarih: 18.01.2024 11:55

“GAZİPAŞA’YI BİRLİKTE YÖNETELİM”

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, ortak akıl ve ortak yönetim anlayışıyla seçim hazırlıklarını sürdüren CHP Gazipaşa Belediye Başkanı A. Adayı Av. Yavuz Çelik, önseçim öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Önseçim ve yerel seçimi kazanacak bilgi, birikim, vizyon ve tecrübeye sahip olduğunu dile getiren Çelik, CHP’li üyelere ve ilçe halkına, “Gelin Gazipaşa’yı birlikte yönetelim” mesajı verdi.


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Yavuz Çelik, gazetemize gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 21 Ocak Pazar günü yapılacak ve CHP belediye başkan adayının belirleneceği önseçim öncesi Gazipaşa halkına seslenen Çelik, CHP’den aday gösterilip seçimi kazanması durumunda; adaletli, eşitlikçi ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçe halkına hizmet etmek istediğini söyledi. “Gazipaşa’yı hep birlikte yöneteceğiz” diyerek, ortak akıl ve ortak yönetim anlayışına dikkat çeken Çelik, Gazipaşa’yı; gerçekçi ve vizyon projelerle geleceğe hazırlayacağını söyledi. 


“HİZMET İÇİN KOLLARIMIZI SIVAYACAĞIZ”
Gazipaşa’da önceki yıllarda yapılan 1999, 2014 ve 2019 seçimlerinde de aday adaylığı sürecini yaşadığına dikkat çeken Çelik, hem partisine hem de Gazipaşa’ya yabancı olmadığını vurguladı. İlçenin sorunlarına kalıcı çözümler getirecek projeleri, birlikte uyum içinde çalışacak ekip arkadaşlarıyla birlikte Gazipaşa’ya kazandırmak istediklerini belirten Çelik, “Seçimin matematiği, denklemi belli. Önümüzde bir önseçim var. Belediye başkanı olabilmek için önce bu seçimi alıp, ardından 31 Mart seçimlerini kazanmamız gerekiyor. Her şey gönlümüzden geçtiği gibi olursa, hizmet için kollarımızı sıvayacağız” ifadelerini kullandı. 


“GAZİPAŞA’YI ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ”
Gazipaşa’nın çözülmesi gereken öncelikli sorunları olduğuna dikkat çeken CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Yavuz Çelik, “İlçemizde maalesef otopark ve otoparka bağlı trafik sorunumuz var. Bunun yanında toplu ulaşım eksikliği tüm mahallelerde hissediliyor. Birçok noktada altyapı ve üstyapı sorunları göze çarpıyor. İçme suyuyla ilgili sıkıntılarımız var. Arıtma ve kanalizasyonla ilgili halkımızın bazı rahatsızlıkları gündemde. Acilen yapılması gereken görevlerimizi en kısa zamanda çözüme kavuşturup, Gazipaşalıların hak ettiği, hayalini kurduğu hizmetleri ve projeleri bir bir ilçeye kazandıracağız. Bunu da hep birlikte yapacağız. Ben belediyeyi tek başıma değil, tüm Gazipaşalılarla birlikte yönetmeyi vaat ediyorum. Güzel ilçemizi hep birlikte, ortak akılla yöneteceğiz” dedi. 


“GAZİPAŞA’NIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUM”
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, Gazipaşa’da önseçim kararı alan CHP’nin arkasına bir rüzgar aldığını sözlerine ekleyen Çelik, “Partimizin arkasına aldığı rüzgarı bizde hissettik. Gazipaşa’da değişimin ayak seslerini herkes duyuyor. Üyelerimizin ve bize gönül veren herkesin desteğini arkamızda hissetmek, hem bana hem de partime özgüven ve güç veriyor. Yıllardır siyasetin içinde biri olarak, Gazipaşa’nın beklentileri ne? Bu sorunun cevabını çok iyi biliyorum. Benim en büyük hedefim, hak ettiği hizmetleri alamayan Gazipaşa’ya hakkını vermek. Bunu hep birlikte, gençlerimizle, yaşlılarımızla, esnaf ve çiftçilerimizle, köylülerimizle, muhtarlarımızla başaracağız” diye konuştu. 


“GAZİPAŞA HER İMKANA SAHİP BİR İLÇE OLACAK”
Gazipaşa’da, önseçim ile ardından gerçekleşecek yerel seçimi kazanacak güç ve tecrübenin kendisinde olduğunu ifade eden CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Yavuz Çelik, “Gazipaşa’yı geleceğe hazırlayacağız. Sorunların ve sıkıntıların konuşulduğu bir ilçe değil, yapılan projelerle, her imkana sahip bir ilçe statüsüne kavuşup, daha huzurlu ve mutlu bir Gazipaşa’yı inşa edeceğiz. Hayalini kurduğum çalışmalarla hem Gazipaşa’nın makus talihini değiştireceğiz hem de yaptığımız özel çalışmalarla partimizin oylarını katlayacağız” dedi.  Tüm bunları yapabilecek bilgi, birikim, vizyon ve tecrübeye sahip olduğunu yineleyen Çelik, hem CHP’li üyelere hem de ilçe halkına, “Gelin Gazipaşa’yı birlikte yönetelim” mesajı verdi. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —