GAZİPAŞA’YA STADYUM SÖZÜ

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Muhittin Böcek, CHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptığı Gazipaşa’da, Gazipaşa Belediyespor’un maçlarını oynayabileceği yeni bir stadyum sözü verdi.

SİYASET 24.02.2024 10:02:00 0
GAZİPAŞA’YA STADYUM SÖZÜ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Mehmet Ali Yılmaz’la Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Muhittin Böcek’in Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı, Büyükballı İş Merkezi’nde bulunan SKM’nin açılışına, CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Şengül Yeşildal, CHP Antalya Milletvekilleri Sururi̇ Çorabatır, Cavit Arı ve Aliye Coşar, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Ümit Uysal, Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, CHP Alanya Belediye Başkanı Adayı Osman Özçelik, meclis üyesi ve meclis üyesi adayları ile partililer, STK temsilcileri ve mahalle muhtarları, Gazipaşa ve Büyükşehir Belediyesi personelleri ile vatandaşlar katıldı. 


“ÇALIŞTIK, HEP ÇALIŞTIK”
CHP PM Üyesi Şengül Yeşildal, Milletvekili Sururi̇ Çorabatır Muratpaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Ümit Uysal’ın yaptığı konuşmaların ardından kürsüye çıkan Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Mehmet Ali Yılmaz, “Bizler, burada gördüğünüz tüm ekiple, Muhittin Başkanımla, Ümit Başkanımla ve yöneticilerimizle, bundan 5 yıl önce bir yola çıkmıştık. Çıktığımız yolda sizler bize yetki verdiniz, Gazipaşa’yı emanet ettiniz. Sizlerden aldığımız yetki ile hem Gazipaşa’mızda, hem de Antalya’mızın dört bir tarafında çok güzel hizmetler yaptık. Birlikte çok güzel işler yaptık. İlçemizin 53 Mahallesinde de ihtiyaç olan her noktaya izimizi bıraktık, her noktaya dokunduk. Çalıştık, hep çalıştık. Yüzünüzü asla kara çıkarmadık. Bizlere 5 yıl önce verdiğiniz yetki için hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

“OTEL BÖLGELERİMİZİN İMAR UYGULAMALARINI TAMAMLADIK”
“Gazipaşa’mız bir tarım şehri ama aynı zamanda da havalimanı ve yat limanı olan bir turizm şehri olma yolunda ilerliyor” diyerek sözlerine devam eden Yılmaz, “Çalışmak için her gün sabah Alanya’ya ve Manavgat’a onlarca otobüsle giden Gazipaşalı hemşehrilerimiz burada çalışsınlar istiyoruz. İstihdam alanlarımızı artırmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Bunun için güzel bir adım attık. Otel bölgelerimizin imar uygulamalarını tamamladık. Yatırımcımız uygun proje ile bize başvuru yaparsa, otel ruhsatı verebileceğiz. Hem tarımın hem de turizmin iç içe olduğu, vatandaşlarımızın kendi memleketinde huzurlu bir şekilde çalışabildiği bir Gazipaşa için çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Hep birlikte daha ileriye bakacağız. 


“İLERİ DAİMA İLERİ”
Gazipaşa’mızın ihtiyaçlarını biliyoruz. Otoparktan pazar yerimize, düğün salonundan gençlik merkezimize kadar birçok hizmeti önümüzdeki süreçte ilçemize kazandıracağız. Gençlerimizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın rahatlıkla sosyalleşebileceği yeni alanlar oluşturacağız. Her şey Gazipaşa için diye yola çıkmıştık, iyi ve güzel olan birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Yaptığımız işlerin devamını getirebilmek ve yeni hizmetler yapmak için yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yolda bizimle olduğunuzu bilmek çok değerli, çok kıymetli. Sözlerimi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok değerli bir sözüyle tamamlamak istiyorum. “Yerinde duran geriye gidiyor demektir, İleri Daima İleri!” Bizim İşimiz gücümüz Gazipaşa! 2019’da olduğu gibi kazanan yine Gazipaşa’mız olacak, Kazanan yine Antalya’mız olacak. Destekleriniz için sizlere teşekkür ediyorum. Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı. 


“SİZLERİN OYUNU NAMUSUMUZ GİBİ KORUYARAK BUGÜNLERE GELDİK”
SKM açılışında konuşan CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Muhittin Böcek, “Cumhuriyet Meydanı’nda 5 yıl önce Mehmet Ali Başkanımızla beraber çıktık. Dedik ki biz 5 yıl içerisinde Gazipaşa’dan Kaş’a kadar, Ata’mızın hiç şüphesiz ki dünyanın en güzel yeri dediği güzel Antalya’mızın güzel ilçelerinden birisi Gazipaşa’da, Gazipaşalı hemşehrilerimize ne söz verdiysek, o meydanda fazlasını yapacağız diye söz vermiştik. Ve önce 31 Mart’ta bizi aday edenlere teşekkür ettik ve sonra da bize oy verenlere teşekkür ettik. Daha sonra da bize oy veren vermeyen bütün vatandaşlarımızın emrinde olacağımızı söyledik. Ve 5 yıldır da çalmadan çaldırmadan sizlerin oyunu da namusumuz gibi koruyarak bugünlere geldik şükürler olsun” dedi. 


“BEŞ YILDA BAŞIMIZA GELMEYEN KALMADI”
“Geride bıraktığımız beş yılda başımıza gelmeyen kalmadı” diyen Böcek, “Bu beş yıllık süre içerisinde dünyada COVID, ülkemizde COVID, ama şükürler olsun şu anda sizlerin de huzurundayım. Önce Allah’ın izni, sonra sağlık çalışanlarımızın gayreti ve siz değerli Gazipaşalıların dualarıyla buradayım. Tabii ki yakınlarımızı kaybettik, onlara rahmet diliyoruz. Şimdi bu süre içerisinde ekonomik krizle ilgili, bir de hükümetin kriziyle de karşı karşıya kaldık. Biz destekten vazgeçtik, köstek olmasınlar yeter. Bu gördüğünüz Yörük çocuğuna; 2002’de Deniz Baykal Cumhuriyet Halk Partisi rozetini taktı. Anavatan Partisi’nden geldim, Mesut Yılmaz’ı da rahmetle anıyorum. Onun da bugünlere gelmeme emeği vardır. Ve oradan istifa ettim, Deniz Baykal rozetimi taktı. 2002, 6 Aralık. O günden beri bu gördüğünüz Yörük çocuğu muhalefette. Önemli olan iş yapmaktır. Ranta dönük değil, halka dönük projeler yapmaktadır. Antalya’da en büyük fuar kongre merkezini yapan muhalefette bir kardeşinizim. 2002’den beri bütün Sayıştay’ımıza hesap veririz. Müfettişlere hesap veririz. Ama en önemlisi bizler Allah’ımıza hesap veririz. Ve bize oy veren vatandaşlarımıza, halkımıza hesap veririz” dedi. 
 

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİK”
Başkan Böcek, “19 ilçe belediye başkanı arkadaşımı, bizim kendi partimizden gibi düşüneceğimizi, onları ötekileştirmeyeceğimizi, çünkü bizler, sizler; demokrasiye inanan insanlarımız olarak, oy veren vatandaşlarımıza saygımızdan dolayı onları da ziyaret ettik. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, 107 meclis üyesiyle şahsımla ilgili beraber, hangi ilçemizde hangi sorun varsa, yüzde 90’ın üzerinde oy birliğiyle geçer. Çünkü biz ranta dönük değil, halka dönük meclis kararları aldığımız için sevildik. Ve hiçbir kimseyi de ötekileştirmedik. Vatandaşlarımızın inancıyla, onların alın teriyle hiç uğraşmadık. Dinimizde, teri soğumadan işçinin parasını vereceksin. Çalışanlarımıza, Türkiye’de büyükşehirler içerisinde en yüksek maaşı verdim, azdır onlara, o bile yetmez. İktidar düşünmezse de, biz muhalefette olarak emekçinin yanında olmaya, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 


“GAZİPAŞA’YA STAT YAPACAĞIZ”
Gazipaşa’da, tarım ve turizmle ilgili çalışmaları yapacaklarını dile getiren Başkan Böcek, “Kumluca’da, Kumluca Belediyesi ile bir stat yapıyoruz. Gazipaşa’da da Mehmet Ali Başkanımızla Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Gazipaşa’mıza bir stat yapacağız. Bunun yanında projelerimi anlatmak için önümüzdeki dönemde Gazipaşa’da miting gerçekleştireceğiz. Şimdi Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışını yapacağız. Buraya kadar gelip, bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz” dedi. 
Yapılan konuşmaların ardından, CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Başkan Mehmet Ali Yılmaz’la Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Muhittin Böcek’in Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışı gerçekleştirildi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA’ STADYUM