GAZİPAŞA’YA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜJDESİ

.

GÜNDEM 22.08.2024 09:20:00 0
GAZİPAŞA’YA DENİZCİLİK MESLEK  YÜKSEKOKULU MÜJDESİ

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, Gazipaşa’ya Denizcilik Meslek Yüksekokulu (MYO) Eğitim Bölümü ve Turizm Uygulama Oteli yapılacağı müjdesini verdi. 
ALANYA Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Gazipaşa’ya Denizcilik Meslek Yüksekokulu Eğitim Bölümü açacak. Hazine arazisi üzerine inşa edilecek Denizcilik Meslek Yüksekokulu (MYO) Eğitim Bölümü ve Turizm Uygulama Oteli Gazipaşa’ya artı değer katacak.


“GAZİPAŞA YENİ BİR DÖNEME ADIM ATIYOR”
Gazipaşa’ya Denizcilik Meslek Yüksekokulu Eğitim Bölümü ve Turizm Uygulama Oteli yapılacağı müjdesini veren AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ramis Yiğit, “Denizle şehir arasındaki stratejik konumuyla dikkat çeken bir noktada bulunan Gazipaşa, Denizcilik Meslek Yüksekokulu Eğitim Bölümü ve Turizm Uygulama Oteli inşaatıyla yeni bir döneme adım atıyor. Millî Emlak tarafından tahsis edilen arazi üzerine inşa edilecek bu projeler, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır.
 

“BÖLGESEL KALKINMAYA KATKI SAĞLAYACAK”
Denizcilik Meslek Yüksekokulu, Gazipaşa ve çevresindeki ilçelere denizcilik eğitiminde önemli bir merkez olma fırsatı sunarken, yerel istihdamı artıracak ve gençlere yeni kariyer yolları açacaktır. Sahip olduğu kıyı şeridi ve denizcilik potansiyeli, bu okulun eğitim, uygulama ve araştırma faaliyetleri için ideal bir zemin hazırlamaktadır. Aynı zamanda, Eğitim ve Uygulama Oteli, bölgenin turizm ve ticaret hacmini genişletecek, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacaktır.
 

“HAYIRLI OLSUN”
Bu projelerin hayata geçirilmesinde büyük emek harcayan başta AK Parti Antalya Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na yoğun çabaları, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörümüz sayın Prof. Dr. Ahmet Kenan Türkdoğan’a da hassas temasları için en içten teşekkürlerimi sunarım. Bu değerli girişimin Gazipaşa, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve bölgemiz için hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27