Tarih: 29.01.2024 08:21

GAZİPAŞASPOR’DA KOCABAŞ DÖNEMİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Belediyespor’un cumartesi günü gerçekleşen olağanüstü kongresinde kulüp başkanlığına seçilen KCBS Grup sahibi iş insanı Alaattin Kocabaş, “Gazipaşa Belediyespor, hak ettiği destek ve başarıları bir bir gerçekleştirecek. Takımımız, profesyonel liglerde mücadele edip, başarılarıyla adından söz ettirecek” dedi. 


GAZİPAŞA Belediyespor’un olağanüstü kongresi, cumartesi günü saat 14.00’te Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 76 üyesi bulunan kulübün 45 üyesinin katıldığı kongrede, KCBS Grup sahibi iş insanı Alaattin Yusuf Kocabaş, Gazipaşa Belediyespor’un yeni kulüp başkanı oldu. 45 üyenin desteğini arkasına alan Kocabaş, taraftarlara Gazipaşa Belediyespor’un sportif anlamda hakkettiği başarıları alacağının sözünü verdi. 


HEDEF PROFESYONEL LİGLER
Gazipaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Alaattin Kocabaş, Gazipaşa Belediyespor’un hem köklü bir kulüp olduğunu, hem de sportif anlamda başarıya aç bir ekip olduğuna dikkat çekti. Gazipaşa Belediyespor’un bundan sonraki yıllarda hedefinin profesyonel ligler olduğuna dikkat çeken Kocabaş, “Öncelikle bu sezonu şampiyon tamamlayıp, önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’de (SAL) mücadele etme hedefimiz var. Ardından Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkıp, sonraki yıllarda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig ve 2. Lig hedefimiz var. 


“SÜPER LİG’DE MÜCADELE ETMEK İSTİYORUZ”
Bizler de Alanyaspor’un yakaladığı başarıları yakalayabilecek potansiyele sahibiz.  Yeter ki takım başsız ve sahipsiz kalmasın. Profesyonel liglerin ardından Süper Lig’de mücadele etmek gibi bir hayalimiz var. Bunu yapabiliriz. Türkiye Süper Lig’de mücadele etmiş ve halen mücadele eden birçok ilçe takımı var. Biz neden bunlardan biri olmayalım? Hayalimiz ve hedefimiz bu yönde. Hedefimize ulaşmak, Gazipaşa Belediyespor’umuzu ve ilçemizi üst düzey liglerde temsil etmek bizlerin öncelikli hedefi olacak” dedi. 


YÖNETİMİ DİKKAT ÇEKTİ
Öte yandan, Gazipaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Alaattin Kocabaş’ın yönetim listesi de dikkat çekti. Önceki dönem Kulüp Başkanı Emre Değirmenci, Kulüp başkan yardımcısı olarak kulüpteki çalışmalarını sürdürecek. Kocabaş’ın başkanlığını yaptığı Gazipaşa Belediyespor yönetiminde, Emre Değirmenci, Yunus Kunt, Yunus Çağlayan, Aşur Ramazan Yıldırım, Mehmet Taşar ve Oğuzhan Güven yer alıyor. Kulübün denetim kurulunda ise, Mehmet Tepe, Ramazan Aykal ve Levent Sayın gibi tecrübeli isimler bulunuyor. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —