GAZİPAŞASPOR, ANTALYA MERKEZ SPOR’U AĞIRLAYACAK

YENİ sezona da şampiyonluk parolasıyla çıkan Gazipaşaspor, pazar günü kendi sahasında Antalya Merkez Spor’u ağırlayacak.

SPOR 27.09.2023 16:14:00 0
GAZİPAŞASPOR, ANTALYA MERKEZ SPOR’U AĞIRLAYACAK

Antalya 1. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele eden Gazipaşaspor, ligin 3. haftasında Antalya Merkez Spor ile kendi seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. 1 Ekim Pazar günü Gazipaşa Şehir Stadyumu’nda oynanacak maç, saat 15.30’da başlayacak. Ligde bir beraberlik, bir de galibiyetle 4 puan toplayan Paşalar, Antalya Merkez Spor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Levent Sayın gözetiminde Antalya Merkez Spor maçına hazırlanan mavi-beyazlı ekip, ligin 3.haftasında kendi seyircisi önünde kazanmak istiyor. 

 

“LİGİ ŞAMPİYON BİTİRECEK KALİTEDEYİZ”

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Teknik Direktör Levent Sayın, “Takımımız ilerleyen süreçte kazanma alışkanlığını elde edecek. Ligi şampiyon bitirecek kalitedeyiz. Gazipaşa’yı en iyi temsil etmek için elimizden geleni yapacağız.  Bu süreçte taraftarlarımızın ve Gazipaşa halkının da desteğine ihtiyacımız var. 1 Ekim Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Antalya Merkez Spor maçına tüm halkımız davetlidir” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK