GAZİPAŞA’NIN YILDIZI BİLGEHAN, TAKIMININ HEDEFLERİNİ SIRALADI

.

SPOR 10.11.2023 13:04:00 0
GAZİPAŞA’NIN YILDIZI BİLGEHAN,  TAKIMININ HEDEFLERİNİ SIRALADI

BİLGEHAN Demiral’ın kulüp başkanlığını ve antrenörlüğünü yaptığı Toroslar Gazipaşa Spor Kulübü, hedefleri doğrultusunda azimle çalışmalarına devam ediyor. Takımı ileriye taşımak için çalıştıklarını söyleyen Bilgehan Demiral, hedeflerini sıraladı.

 

Geçtiğimiz yıllarda Futsal A Milli Takım’da forma giyen ve son olarak Gazipaşa Belediyespor’un formasını terleten Bilgehan Demiral, hem kulüp başkanlığını hem de antrenörlüğünü yaptığı Toroslar Gazipaşa Spor Kulübü’ne dair hedeflerinden ve başarılarından bahsetti. İlerdeki maçlara yoğun bir şekilde hazırlanmaya devam ettiklerini dile getiren Demiral, futbol alanındaki başarılarına yenilerini eklemek için mücadele ettiğini söyledi. Demiral, “Takımım ve takımımda yer alan sporcuların isimlerini Antalya ve Türkiye’ye duyurmak için çabalıyorum” dedi.

 

“HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Takımın başkanlığını ve antrenörlüğünü yapan Bilgehan Demiral, takımı hakkında hedeflerinden bahsederek; “Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Şu an U16 takımımızda ilk hedefimiz; ilk ikiye girerek playoflara kalmak. Gazipaşa’mızın spor alanında ismini Antalya’da duyurmak çocuklarımızı Antalya’da maçlara çıkartıp büyük takımların görmesini sağlayarak iyi yerlere gidebilmeleri için fırsatlar vermek istiyoruz. Takımlarımızdaki sporcular da azimle çalışmaya devam ediyor ve onları en iyi şekilde hazırlamak için her geçen gün daha çok çaba gösteriyorum. Gazipaşa’mızın adını takımımızla duyurmak istiyoruz. Başarılarımız daha da artacak ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi. >Aysel YILDIZ