GAZİPAŞA’NIN TALEPLERİNİ İLETTİ

Antalya’da düzenlenen açılış ve miting organizasyonunda bakanlar ve milletvekilleriyle görüşen AK Parti İlçe Başkanı Doğan, Gazipaşa’nın taleplerini bakanlara ve milletvekillerine iletti.

GÜNDEM 10.01.2023 09:00:00 0
GAZİPAŞA’NIN TALEPLERİNİ İLETTİ

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Antalya’da yapılan 2023 yılının ve Türkiye Yüzyılı’nın ilk mitingi hakkında açıklamalarda bulundu. Gazipaşa’nın, Reis’ine sahip çıktığını dile getiren Başkan Doğan, Antalya’da bakanlar ve milletvekilleriyle görüşme fırsatı bulduğunu, bu görüşmelerde Gazipaşa’yla ilgili taleplerini bakanlara ve milletvekillerine ilettiğini dile getirdi. Antalya’da yapılan mitinge kalabalık bir ekiple gittiklerini dile getiren Doğan, katılan katılamayan herkese teşekkür etti. 

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI KARŞILAMA İMKANI BULDUK”

Düzenlenen  miting programı ve öncesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Doğan, “Cumhurbaşkanımız Antalya’da miting yapacağını açıklayınca, yüz yılın ilk mitingi Antalya’da dedik. Yüz yılın ilk mitingine yakışır şekilde Antalya’da Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılama adına bütün Antalya il ve ilçe teşkilatı olarak harekete geçtik. İl Başkanımız defalarca toplantı yaptı ve vekillerimizle birlikte görüş alışverişi yaptık. Bende bir haftadır ilçe ölçekli ne yapabiliriz, en yüksek katılımı nasıl sağlarız, bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürdük. Önce İlçe Teşkilatımızla ve diğer kurul üyelerimizle toplantı yaptık. Meclis üyelerimizle toplantı yaptık. Sonra bütün mahalle başkanlarımızla toplantı yaptık. Daha sonra da yaklaşık yedi bin altı yüz delegemizi teker teker telefonla aradık. Sesli anons yaptık. Gazeteye tam sayfa ilan verdik derken vatandaşımız bizim çağrımıza, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına olumlu yanıt verdi ve ilk defa Gazipaşa’da kırk otobüsle Antalya’da Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılama imkanı bulduk” dedi. 

“MUTLU OLDUK, GURURLANDIK”

Başkan Doğan, “Yaklaşık kırk otobüs ve yüz otuza yakın özel araçla toplamda iki bin beş yüz kişiye yakın kardeşimizle Cumhurbaşkanımızı Gazipaşa olarak karşıladık. Sayın Cumhurbaşkanımız çok mutlu ayrıldı. Gerçekten gündüz Antalya programı, daha sonra Antalya’daki büyük miting ve açılış programı daha sonra Kumluca’daki çiftçilerimizle buluşma ile durum bir mitinge dönüştü. Ondan sonrada akşama doğru Manavgat’ta ciddi bir mitinge dönüşen toplantıyla karşı karşıya kaldık. Ortaya çıkan durum, hakikaten bir miting oldu. Manavgat mitingi diyebileceğimiz bir miting oldu. Daha sonra da Sayın Cumhurbaşkanımız, kadın buluşmasını gerçekleştirdi. Orada da ciddi verimli bir toplantı geçti. Benim eşimde katıldı o toplantıya, ondan birebir bilgi aldım. Yani bir gün içerisinde dört büyük programı eksiksiz bir şekilde Antalya il ve ilçe teşkilatı olarak başardık. Çok güzel oldu. Açılışlarla, müjdelerle Antalya ‘ya müjdeler verdi Sayın Cumhurbaşkanımız. Bizde Sayın Cumhurbaşkanımızı en güçlü şekilde temsil etmekten son derece mutlu olduk, gururlandık” dedi. 

“KATILAN KATILAMAYAN HERKES BİZİM BAŞ TACIMIZDIR”

Doğan, “Burada ben öncelikli olarak İlçe teşkilatı adına, mahalle başkanları adına, meclis üyelerime, partimin bütün delegelerine, kayıtlı üyelerine, önceki dönem görev yapmış bütün partililerimize, muhtarlarımızın tamamına, bize destek veren sivil toplum örgütlerine, sendikalara ve kamu görevlilerine, sayın kaymakamımız başta olmak üzere tamamına son derece şükranlarımı sunar ve teşekkür ederim. Bizim mitingimize katılamayanlar oldu, üzüldüğü söylediler. Bugün sürekli telefon aldım. Onlara da şöyle bir çağrıda bulunuyoruz. Katılan katılamayan herkes bizim baş tacımızdır, gönlümüzdedirler. Onları şimdiden yapacağımız miting programlarına davet ediyorum. Bu sefer katılamadık diye üzülmesinler, o zaman onları götürüp getirme sözü veriyoruz. Katılmaya şimdiden davet ediyoruz” diye konuştu. 

GAZİPAŞA İÇİN DE GÜZEL GELİŞMELER OLACAK

Programda bakanlar ve milletvekilleriyle görüşme fırsatı bulan Doğan, “İnşallah Gazipaşa için de güzel gelişmeler olacak. Önümüzdeki günlerde Sayın Bakan’la Gazipaşa’da bir toplantı yapacağız. Gazipaşa’nın dertlerini anlatacağız. Bütün dertlerimizi her zaman anlatıyoruz. Sayın Bakanımız,  takım kaptanımız Mevlüt Çavuşoğlu biz Ankara’ya gittiğimiz zaman evimizde gibi ağırlıyor. Son derece sıcak karşılıyor. Gerçekten zaten Gazipaşa’nın evladı olarak görüyoruz. Gazipaşa’nın bütün aileleri öyle görüyor. Her derdimiz ile ilgileniyor. Bakanımıza buradan şükranlarımızı sunarız” dedi. 

“BAKANLARLA GÖRÜŞÜP GAZİPAŞA’NIN TALEPLERİNİ İLETTİ”

Başkan Doğan, “Bütün başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Maliye Bakanımız ile görüştük. Tarım ve Orman Bakanımız ile görüştük ve projelerimizi anlatma imkanı bulduk. Turizm Bakanımız ile görüştük. Aile Sosyal ve Politikalar Bakanımız ile görüştük. Gerçekten orada Cumhurbaşkanımızı beklerken oradaki beklemeyi bir siyasi ziyarete ve fikir alışverişine dönüştürdük. Programımızda, çiftçilerimiz ve esnaflarımızın sıkıntılarını ve taleplerini bir bir anlattım.

“ZERRE KADAR ŞÜPHEM YOK”

Tekrar belirtmek istiyorum; programımız müthiş oldu. Ben destek veren bütün herkese, katılan katılamayan herkese, şükranlarımı sunuyorum. Sağ olsunlar var olsunlar… "Önce millet önce memleket" diyoruz. "Sefer bizden zafer Allah' tan" diyoruz. Dünya liderimizle birlikte gerçekten mutlu ayrıldık Antalya'dan. Ben tekrar Cumhurbaşkanı seçilmeyeceğine zerre kadar şüphem yok. İnşallah önce 2023 sonra 2024 diyoruz. Gördüm ki; Gazipaşa 2023'ü zaten aşmış, 2024'e hazır. Allah'ın izniyle bütün Gazipaşa'daki araç sürücülerine, bize katılan herkese, gönül desteği veren herkese, giden- gidemeyen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA’ TALEPLERİNİ İLETTİ