GAZİPAŞA'NIN SULTANLARI YILDIZ GİBİ PARLADI

ANTALYA Gelişim Ligi’nde mücadele eden Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı (Yıldız Kızlar), Gazipaşa’da konuk ettiği Alanya Gençlik ve Spor Kulübü’nü 2-0 yendi.

SPOR 15.01.2024 14:09:00 0
GAZİPAŞA

Gazipaşa’da, Antrenör Ahmet Değirmenci tarafından kurulan Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, sportif başarıları ve gelecek vaat eden sporcularıyla göz dolduruyor. Geçtiğimiz yıl Antalya Gelişim Ligi’nde boy gösteren ve ortaya koyulan performansla hem göz dolduran, hem de ilçe halkının voleybola ilgisini arttıran Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, Gelişim Ligi’nde geçtiğimiz gün Alanya Gençlik ve Spor Kulübü’nü konuk etti. Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabaka, temsilcimizin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Setlerde rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Gazipaşa’nın Sultanları adeta yıldız gibi parladı. Maçı sporcularımızın aileleri ve vatandaşlar heyecanla takip etti. 


“HER MAÇA SIKI ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”
Tüm müsabakalara galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Antrenör Ahmet Değirmenci, “Hem okula gidip yoğun derslere çalışan öğrencilerimiz hem de antrenman ve maçlara sıkı ve yoğun bir şekilde hazırlanıp çıkıyor. Tüm maçlara galibiyet parolası ile çıkan sporcularımız, sporda saygı ve sevgiyi de unutmuyor” dedi.
 

KAPTAN TEŞEKKÜR ETTİ
Takım kaptanı Nazlıcan Bostancı ise, “Alanya Gençlik ve Spor Kulübü maçına, hafta boyunca çok sıkı ve yoğun bir tempoda çalıştık ve maçı 2-0 kazandık ve mutluyuz. Hocalarımıza, Takım arkadaşlarıma ve bizlere destek olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 


Öte yandan müsabaka öncesi, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA' SULTANLARI YILDIZ PARLADI