GAZİPAŞA'NIN SULTANLARI HIZ KESMİYOR

GAZİPAŞA’NIN Sultanları olarak adlandırılan Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, çalışmalarına devam ediyor.

SPOR 2.12.2023 13:03:00 0
GAZİPAŞA

Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, Antrenör Ahmet Değirmenci öncülüğünde haftanın 7 günü tam kadro antrenmanlarını sürdürüyor. Minikler, Midiler, Küçükler ve Yıldızlar olarak Gazipaşa’yı en iyi şekilde temsil etmek için yoğun tempoda antrenmanlarını sürdüren Gazipaşa’nın Sultanları, mücadele ettikleri tüm branşlarda sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.


DEĞİRMENCİ: YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Midiler takım kaptanı Elif Değirmenci; “Biz Gazipaşa Belediyespor’un Midi Kız VOLEYBOL takımıyız, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için, yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hem derslerimize çalışıp hem de voleybol antrenmanlarına katılıp maçlara hazırlanıyoruz. Ailemizin destekleriyle motivasyonumuzu arttırıyoruz, bizlere destek olan herkese takımım adına teşekkür ediyorum” dedi. 


EMİR: GALİBİYET İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ
Gazipaşa Belediyespor Voleybol Küçükler Takım Kaptanı Arzu Emir; “Her hafta antrenmanlara Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) yanında ki spor salonunda sahab çalışmaları ile sürdürüyoruz, her maçta hedefimiz galibiyet ve bunun için çok çalışıyoruz. Yoruluyoruz fakat kaybetsek de moralimizi asla bozmuyoruz” ifadelerini kullandı. 


ÖZÇAL: HEDEFİMİZ GAZİPAŞA’YI ZİRVEYE TAŞIMAK
Sultanlar Takımı’nın Kaptanı Niğmet Özçöl; “Sultanlar Takımı olarak, büyük bir özveri ve yoğun tempo ile antrenmanlara çalışıyoruz ve büyük bir motivasyonla maçlara çıkıyoruz. Hedefimiz her maçı kazanmak ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edip, Gazipaşa’yı zirveye taşımak. Yoğun geçen okulun ardından yine yoğun geçen antrenmanlar ile maçlara hazırlanıp, sahaya iniyoruz. Kazandığımız maçlar yorgunluğumuzu bitiriyor” dedi. 


BOSTANCI: SIKI BİR ŞEKİLDE MAÇLARA HAZIRLANIYORUZ
Yıldızlar Kaptanı Nazlıcan Bostancı ise “Gazipaşa’nın parlayan yıldızları olarak, antrenörümüz Ahmet Değirmenci ve öğretmenimiz ile sıkı bir şekilde maçlara hazırlanıyoruz. Gazipaşa’yı hem iç sahada hem de dış sahada elimizden geldiğince en güzel şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Takım arkadaşlarım ile büyük bir özveri ile maçlara çıkıyoruz ve galibiyeti kendimize benimsiyoruz. Bizlere her konuda destek olanlara teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA' SULTANLARI KESMİYOR