GAZİPAŞA’NIN İLK ORTOPEDİ KLİNİĞİ AÇILDI

ORTOPEDİ ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Sarper Yalçınkaya, özel muayenehanesini dün hizmete açarak, ilçeye ilk ortopedi kliniğini kazandırmış oldu.

SAĞLIK 26.07.2023 16:14:00 0
GAZİPAŞA’NIN İLK ORTOPEDİ KLİNİĞİ AÇILDI

Gazipaşa ve çevre ilçelerin en çok tercih ettiği ortopedi doktorlarından Op. Dr. Sarper Yalçınkaya, yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başladı. 32 yıl devlet hastanelerinde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Sarper Yalçınkaya, Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde de uzun yıllar çalıştı. Yalçınkaya, Pazarcı Mahallesi, Gümrük Caddesi, Deniz Yolu, Asat arkası, Bilgiç apartmanı No:5/5 adresinde bulunan özel muayenehanesini dün ilçe halkının hizmetine açtı. Günümüz teknolojisine uygun cihazlarla donatılan muayenehane Gazipaşa’da ilk ortopedi kliniği olma özelliğine sahip.

 

HANGİ TEDAVİLER UYGULANACAK? 

 

Klinik hakkında bilgi veren Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Sarper Yalçınkaya, “Kliniğimizde  ortopedik sporcu cerrahisi ve artroskopi, boyun fıtığı, boyun düzleşmesinde nöralterapi, kök hücre ve prp uygulamaları, bel fıtığı, mekanik bel ağrısı, fibromyalji, eklem kireçlenmesi (artrozlar) diz ön ve arka çapraz bağ yaralanması, osteitis pubis (kasık ağrısı), ayak bileği yaralanmaları, omuz sıkışması sendromu, adeziv kapsülit, frozen shoulder(donuk omuz), bankart ve slap lezyonu cerrahisi ve rehabilitasyonu, kalça sıkışması sendromu, karpal tünel sendromu ile her türlü travmaya bağlı kırık ve çıkık tedavileri uygulanacak. Ayrıca ameliyatlar için de Alanya’da özel bir hastane ile anlaşmamızı sağladık, ameliyat hizmetimiz devam edecek” dedi. >Vildan RENDE