GAZİPAŞA’NIN GÖBEĞİNDE ÇİRKİN GÖRÜNTÜLER

GAZİPAŞA’DA şehrin göbeğinde yer alan ihsan Oğuz İş Merkezi, çirkin görüntüsüyle vatandaşların ve bölgede bulunan esnafların büyük tepkisini çekiyor.

GÜNDEM 16.08.2023 08:54:00 0
GAZİPAŞA’NIN GÖBEĞİNDE ÇİRKİN GÖRÜNTÜLER

Kokusu ve görüntüsüyle dikkat çeken İhsan Oğuz İş Merkezi’nin giriş kısmını görenler, tepkilerini gazetemizin sosyal medya hesaplarına yazarak dile getirdi. İş hanı merdivenin yan kısmında bulunan ve güneşten korunmak için yapıldığı tahmin edilen verandanın üst kısmında biriken çöpler, hem bölge esnafının hem de vatandaşların tepkisini çekiyor. Belediye Başkanı ve siyasi parti temsilcilerinin, görüntüsüyle dikkat çeken verandanın hemen bitişiğinde yer alan merdiveni gelen misafirlerle toplu fotoğraf çektirme alanı kullanması da dikkatlerden kaçmıyor. 


“DÜZENLEME YAPMALARINI RİCA EDİYORUZ”


Gazipaşa ilçe merkezine yakışmayan bir görüntü olduğunu söyleyen ilçe halkı, “Bizler zaten sürekli bu görüntüden rahatsızlık duyduğumuzu belirtiyoruz. Ama iş hanını ve merdiveni 2 tane de siyasi parti kullanıyor. CHP ve İYİ Parti’nin başkanları ve ilçe örgütünün yöneticileri de her gün bu yolu kullanıyor. Onlar da görmüyor mu? Ya da bu çirkin manzaradan bizim gibi rahatsız olmuyorlar mı? Verandanın üstü sigara izmaritleri, su şişeleri ve çöplerle dolu. Verandanın üstüne çekilen naylona biriken sulara ve çöplere ise sinekler geliyor. Kokusu da görüntüsü de bizi rahatsız ediyor. Yetkililerin bir an önce çözüm bulup, düzenleme yapmalarını rica ediyoruz” ifadelerini kullandılar. >HABER MERKEZİ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27