GAZİPAŞALILAR BALKAN TURUNU TAMAMLADI

İHH Gazipaşa Temsilciliği ile Çınar Derneği tarafından düzenlenen otobüslü Balkan turu tamamlandı. Geziye katılan ekip, 9 Balkan ülkesini gezerek Gazipaşa’ya döndü.

GÜNDEM 30.08.2024 08:41:00 0
GAZİPAŞALILAR BALKAN TURUNU TAMAMLADI

Gazipaşa’da, sosyal sorumluluk projelerinin yanında kültür ve manevi değerlere de önem veren İHH Gazipaşa Temsilciliği ile Çınar Derneği tarafından 9 ülkeyi kapsayan 10 günlük Balkan turu düzenlendi. 18 - 28 Ağustos tarihleri arasında otobüslü Balkan turuna Gazipaşa’dan 44 kişi katıldı. 10 günlük gezide 9 Balkan ülkesini gezme fırsatı bulan ekip, Gazipaşa’ya döndü.


9 BALKAN ÜLKESİ GEZDİLER
Balkan Turu ile ilgili İHH Gazipaşa Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “18 - 28 Ağustos tarihli Otobüslü Balkan Turumuzu, güzel anılarla ve sağlıklı - huzurlu bir şekilde tamamlayarak ilçemize döndük. İHH Gazipaşa Temsilciliği ve Çınar Derneği olarak organize ettiğimiz 44 kişilik gezi ekibimizle ecdad yadigârı toprakları gezerek Balkanların 9 ülkesinin önemli mekânlarını - değerlerini tek tek ziyaret ettik. Gezimizin 7., 8. ve 9. gününde; Hırvatistan (Dubrovnik), Sırbistan (Belgrad), Bulgaristan (Sofya) vb. bölgenin tarihi - dini - doğal ve kültürel zenginlikleri ziyaret ederek Edirne - Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yaptık. Lisinya Tur farkıyla ve 44 misafirlerimizle birlikte gittiğimiz (otobüslü) Vizesiz Büyük Balkan Turumuzun, kusursuz bir organizasyonla tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Gezimize ilgi gösterip katılan, 10 gün boyunca uyumlu bir şekilde yolculuk yaptığımız ve dönüş yolunda bizlere memnuniyetlerini ifade eden tüm misafirlerimize - 44 kişiden oluşan gezi ekibimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.” >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞALILAR BALKAN TURUNU TAMAMLADI