Tarih: 07.12.2023 08:53

GAZİPAŞALI UYSAL BÜYÜKŞEHİR’E TALİP

Facebook Twitter Linked-in

 

Gazipaşalı Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı oldu. 2014 yılında Muratpaşa Belediye Başkanlığı’nı kazanan ve 2 dönemdir bu görevi başarılı bir şekilde yürüten Uysal, “Her şey milletimiz için, her şey Antalya'mız için, her şey daha iyisi için” dedi. 


MURATPAŞA Belediyesi’nin Gazipaşalı Başkanı Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip oldu. 5 Aralık Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusu yapan Uysal, Antalya’nın doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine, 19 ilçeye hizmet verebilmek için aday adayı olduğunu belirtti. 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu yapan Uysal, CHP ve İYİ Parti’nin Muhittin Böcek üzerinde karar vermesinden dolayı hedeflediği Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı elde edememişti.


“HER ŞEY DAHA İYİSİ İÇİN”
2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Muratpaşa Belediye Başkanlığı’nı kazanan ve 2 dönemdir bu görevi başarılı bir şekilde yürüten Muratpaşa Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Ümit Uysal, “Kınık’tan Kaledran’a, Tahtalı'dan, Akdağlar’dan Gidengelmez'e, Eynif Ovası’ndan Köprüçay’a, Antalya’mızın 19 ilçesinde yaşayan kıymetli komşularım; sizlerden aldığım güç ve teşvikle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adaylığı için başvuruda bulundum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Her şey milletimiz için, her şey Antalya'mız için, her şey daha iyisi için” ifadelerini kullandı. 


“GAZİPAŞA’DA SEVİNÇLE KARŞILANDI”
2 dönemdir Muratpaşa Belediyesi’nde yaptığı çalışmalarla hem Muratpaşa halkının hem de partisinin takdirini kazanan Uysal’ın aday adaylığı başvurusu, Gazipaşa’da da sevinçle karşılandı. Gazipaşalı hemşehrilerinin desteğini alan Başkan Uysal’ın, aday gösterilip başkan olması durumunda Gazipaşa için daha faydalı olacağı yönde yorumlar yapılıyor. 


BÜYÜKŞEHİR’E TALİP 7 İSİM VAR
Öte yandan, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 7 ismin aday adaylığı başvurusu yaptığını belirterek, “31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim için hazırlıklarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl başkanlığına aday adaylarının başvuruları sona erdi. İl Başkanlığımıza 5 Aralık 2023 saat 17.00 itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için 7 kişinin başvuruda bulundu. Bu isimler; Muhittin Böcek, Ümit Uysal, Mehmet Hacıarifoğlu, Barış Bulut, Hüseyin Demir, Arif Bulut ve Çetin Osman Budak. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İl Başkanlığımıza aday adayı olan tüm başkan aday adaylarımıza başarılar diliyorum. 31 Mart’ta kazanan Partimiz olacaktır ve kentimiz olacaktır. Antalya’da Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışını göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —