GAZİPAŞALI TÜRKİYE 1’İNCİSİ İSTANBUL ERKEK LİSESİ’Nİ TERCİH ETTİ

LGS’DE 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Gazipaşalı Aykut Kısaarslan, Almanca eğitim veren İstanbul Erkek Lisesi’ni tercih etti.

GÜNDEM 6.08.2024 10:09:00 0
GAZİPAŞALI TÜRKİYE 1’İNCİSİ İSTANBUL ERKEK LİSESİ’Nİ TERCİH ETTİ

Ortaokul mezunu öğrencilerin, liselere yerleşebilmek için girdiği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen sınavda 90 sorunun tamamını doğru cevaplayıp 500 tam puan alan Ahmet Tuncer Ortaokulu öğrencisi Aykut Kısaarslan, Türkiye Şampiyonlarından oldu. Gazipaşalı Türkiye 1’incisi Aykut Kısaarslan da LGS birincilerinin en fazla tercih yaptığı Almanca eğitim veren İstanbul Erkek Lisesi’ni tercih etti.  


“YOLUN AÇIK OLSUN ŞAMPİYON!”
Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokul Müdürü Murat Aksoy, Müdür Yardımcısı Özgür Metin ile birlikte Türkiye 1’incisi Aykut Kısaarslan’ı evinde ziyaret ederek başarılarının devamını diledi. Müdür Aksoy ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada ise “Türkiye 1’incimiz Aykut Kısaarslan İstanbul Erkek Lisesi’ni tercih etti. Okul idaremiz olarak kendisine tebrik ziyaretinde bulunduk. Bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun şampiyon!” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE