GAZİPAŞALI SPORCULAR ALANYA'YA TRANSFER OLDU

1922 Gazipaşa Gençlik ve Spor Kulübü U 11 takımı sporcuları Enes Çuha ve Yağız Çetiner Corendon Alanyaspor'a transfer oldu.

SPOR 24.09.2022 15:57:00 0
GAZİPAŞALI SPORCULAR ALANYA

Gazipaşa’da sportif faaliyetlerine devam eden 1922 Gazipaşa Gençlik ve Spor Kulübü, Gazipaşa’nın gelecek vaat eden sporcularını birer yıldız adayı yapmayı hedefliyor. Antalya’da düzenlenen lig müsabakalarına katılarak ilçemizi temsil eden 1922 Gazipaşa Gençlik ve Spor Kulübü, sportif başarılarının yanında geleceğin yıldızlarını Türk futboluna kazandırmayı amaçlıyor. 1922 Gazipaşa Gençlik ve Spor Kulübü’nün genç yeteneklerini yakından takip eden Corendon Alanyaspor, 1922 Gazipaşa Gençlik ve Spor Kulübü U 11 takımı sporcuları Enes Çuha ve Yağız Çetiner’i transfer etti.

“YOLUNUZ AÇIK OLSUN ASLAN PARÇALARI”

Çuha ve Çetiner’in Alanyaspor transfer olduğunu duyuran Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “1922 Gazipaşa Gençlik ve Spor Kulübü U 11 takımı sporcuları Enes Çuha ve Yağız Çetiner, Corendon Alanyaspor'a transfer olmuşlardır. Çocuklarımıza bundan sonraki spor hayatlarında başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun aslan parçaları” dedi.


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞALI SPORCULAR ALANYA' TRANSFER