GAZİPAŞALI SPORCU UEFA ORGANİZASYONUNDA TER DÖKTÜ

.

SPOR 29.05.2024 11:14:00 0
GAZİPAŞALI SPORCU UEFA ORGANİZASYONUNDA TER DÖKTÜ

GAZİPAŞA Belediyespor’un başarılı futbolcularından Volkan Yılmaz, Erzurum’da 14 bölge karmasının katılımıyla düzenlenen 2024 UEFA Regions Cup Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği müsabakalarında ter döktü. 


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve UEFA işbirliğinde Erzurum’da üçüncüsü düzenlenen UEFA Regions Cup Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde düzenlenen organizasyona, 14 bölgeden yaklaşık 450 sporcu ve antrenör katıldı. 21 Mayıs’ta tarihinde grup müsabakaları ile başlayan organizasyona, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Kayseri ve Van bölge takımları katıldı. 

Müsabakalarda yerel amatör lig, BAL Lig’i ve bağlı bölgelerde aralıksız 2 yıl tescilli amatör futbolculardan oluşan karma takımlar mücadele etti.


GAZİPAŞA BELEDİYESPORLU VOLKAN YILMAZ, PERFORMANSLA GÖZ DOLDURDU
Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Gazipaşa Belediyespor’un başarılı futbolcularından Volkan Yılmaz, Erzurum’da düzenlenen 2024 UEFA Regions Cup Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği müsabakalarına davet edildi. Antalya karma takımında mücadele eden Gazipaşa Belediyesporlu Yılmaz, turnuvada ortaya koyduğu performansla göz doldursa da Volkan Yılmaz’ın bireysel başarısı, Antalya karma takımına kupa kazandırmaya yetmedi.
 

KAZANAN İSTANBUL KARMASI
21 Mayıs 2024 tarihinde grup müsabakaları ile başlayan organizasyonda Bursa Bölge Karması ile İstanbul Bölge Karması finale yükseldi. Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan final müsabakası, İstanbul Bölge Karması’nın 3-2 galibiyeti ile sonuçlandı. Şampiyon olan İstanbul Bölge Karması, Kasım ayında San Marino’da oynanacak UEFA Regions Cup turnuvasında Türkiye’yi temsil edecek.


“GAZİPAŞA’YI TEMSİL ETMEKTEN ONUR DUYDUM”
Erzurum’da 14 bölge karmasının katılımıyla düzenlenen turnuva hakkında açıklama yapan Yılmaz, “Böylesine önemli bir organizasyonda Gazipaşa ve Gazipaşa Belediyespor’u temsil etmekten onur duydum. UEFA Regions Cup’a davet edilmem benim için olduğu kadar, Gazipaşa ve ilçe sporu içinde önemliydi. Bu ilçenin gençleri ve sporcuları, kendilerine imkan verildiği zaman neler başarabileceğini gösteriyor. İmkanın olduğu yerde başarı da oluyor. Bu tarz organizasyonlara daha fazla sporcu gönderebilmemiz için her zaman desteğe ihtiyacımız var” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK