GAZİPAŞALI ÖĞRENCİLERDEN ALANYASPOR'A ZİZYARET

GAZİPAŞALI ÖĞRENCİLERDEN ALANYASPOR

GAZİPAŞA Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, dün Alanyaspor tesislerinde antrenman öncesi futbolcular ile bir araya gelerek, formalarını imzalattı.

Gazipaşa Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Kemal Sulu, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Abdurrahman Çalış, İngilizce Öğretmeni Sevil Büyükkalaycı, Türkçe Öğretmeni Nurseda Dağtekin ve Matematik Öğretmeni Banu Duygu ile birlikte Alanyaspor Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri’ni ziyaret ederek antrenman öncesi futbolcularla bir araya geldiler. Alanyasporlu futbolculara formalarını imzalatma şansı yakalayan yaklaşık 50 öğrenci, ardından takımla hatıra fotoğrafı çektirdi. 


“GAZİPAŞA CUMHURİYET ORTAOKULU ALANYASPOR’A BAŞARILAR DİLER”
Gazipaşa Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Kemal Sulu ziyaretin anısına ise Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Teknik Direktör Fatih Tekke’ye, üzerinde Alanyaspor logosu bulunan ve ‘Gazipaşa Cumhuriyet Ortaokulu Alanyaspor’a başarılar diler’ yazan okulun forması ile çiçek takdim etti. 


Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Müdür Sulu, başarılı öğrencileri ödüllendirmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, Alanyaspor’a İstanbulspor maçında başarılar diledi. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da okul müdürüne, öğretmenlere ve öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. >Vildan RENDE