GAZİPAŞALI FUTBOLCULAR HATAYSPOR KAMPINDA

TRENDYOL Süper Lig ekibi Hatayspor’un seçmelerine katılan 1922 Gazipaşaspor U-15 takımı futbolcuları Hüseyin Efe Alkan, Görkem Ekiz ve Barış Ege Yaman seçmeleri başarıyla geçerek, Hatayspor’un kampına çağrıldı.

SPOR 29.07.2024 11:35:00 0
GAZİPAŞALI FUTBOLCULAR  HATAYSPOR KAMPINDA

2023-2024 Futbol Sezonu Doğu Grubu U-15 kategorisinde mücadele eden ve üst üste 2 yıl namağlup şampiyon olan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, geleceğin yıldız adaylarını çıkarıyor. Kendi liginde aldığı başarılı sonuçlarla profesyonel lig takımların dikkatini çeken 1922 Gazipaşaspor Kulübü’nden Gazipaşalı 3 futbolcu, Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor’un seçmelerine katıldı. Seçmelerde gösterdikleri performansla Hatayspor teknik heyetinin beğenisini kazanan kaleci Hüseyin Efe Alkan ve futbolcular Görkem Ekiz ve Barış Ege Yaman, Hatayspor’un kampına çağrıldı. Gazipaşalı futbolcular kampta da iyi bir performans sergilemeleri durumunda Hatayspor’la sözleşme imzalayacaklar. 


“OYUNCULARIMIZI TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM”
Konuyla ilgili açıklama yapan 1922 Gazipaşaspor Antrenörü Fatih Yılmaz, “Şampiyon U-15 takımımız oyuncalarından Hüseyin Efe Alkan, Görkem Ekiz ve Barış Ege Yaman Süper Lig ekibi Hatayspor Kulübüne çağrılmışlardır. Başarılı performanslarıyla dikkat çeken sporcularımız, Hatayspor’un sezon öncesi hazırlık kampına katılacaklar. Oyuncularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK