GAZİPAŞA'DAN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ

YETİM Vakfı, Çınar Derneği ve Gazipaşa İHH Temsilciliği iş birliğinde deprem bölgesine gönderilen yardımlarla, toplamda bin 425 depremzedenin ihtiyaçları giderildi.

GÜNDEM 17.04.2024 10:21:00 0
GAZİPAŞA

Gazipaşa’dan deprem bölgesine giden yardımlar sürekli olarak devam ediyor. Bu kapsamda; Yetim Vakfı, Çınar Derneği ve Gazipaşa İHH Temsilciliği iş birliğinde deprem bölgesine düzenlenen yardım ve ziyaret turunda; 25 yetime burs, 100 aileye gıda kolisi, 300 çocuğa maddi yardım, 250 kişiye kıyafet, 350 kişiye ikram ve 400 çocuğa kitap, kırtasiye, oyuncak vb. hediye dağıtımı olmak üzerine toplam bin 450 kişiye yardım eli uzatıldı. İlçeden götürdükleri yardımları ihtiyaç sahiplerine teslim eden 4 kişilik gönüllü ekip, ziyaret ve yardım turu olarak düzenledikleri programın sonunda 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların mezarı başında dua etti. 
 

“YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”
Deprem bölgesi yardımları hakkında konuşan Çınar Derneği Başkanı Yunus Koç; Gazipaşa’dan 4 kişilik gönüllü ekibimizle Hatay ve ilçelerini kapsayan ziyaret ve yardım dağıtım programımızı tamamlayarak ilçemize dönüş yaptık. Programlarımız esnasında bizlere refakat eden Mehmet Yılmaz hocamıza, Yetim Vakfı’na, İHH İnsani Yardım Vakfı’na ve HATİM - DER’e teşekkür ediyoruz. Sizlerin ve hayırseverlerimizin destekleri ile toplam bin 425 kişiye ulaşarak ihtiyaçlarını karşıladık. Deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek. Katkısı olan, destek veren herkese tekrar teşekkür ediyoruz. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA' DEPREMZEDELERE YARDIM